Více zařízení nebo různé VPN?

Nedávno jsem přestoupil z PIA na Mullvad a zatím se mi to líbilo, ale nedávno jsem narazil na problém, kdy nemohu být přihlášen na více než 5 zařízeních. Nemluvím o aktivním používání, jen o přihlášení. To mě nutí odhlašovat z jiných zařízení. Seznam, který nabízí, jsou všechna náhodná slova, takže není užitečné vědět, kde jsem se odhlásil.

Nemyslím si, že to bylo takhle dříve. Je to takto prostě u Mullvad? Pokud ano, máte nějaké doporučení na lepší VPN službu? To je pro moje množství zařízení velmi nepohodlné.

Díky!

Fungovalo to trochu jinak před časem a neodhlašovalo vás, ale limit pěti zařízení byl vždy na místě.

Pro obcházení můžete buď nastavit VPN na svém routeru, aby pokryl více zařízení najednou, nebo použít samostatné aplikace Wireguard/OpenVPN, protože jejich konfigurace jsou znovupoužitelné na více zařízeních, ale v případě druhého musíte spravovat své připojení více, protože nemůžete zůstat připojeni se stejným klíčem/konfigurací na více zařízeních najednou.

Ach tak, mohu prostě použít konfiguraci Wireguard od Mullvad na samostatné aplikaci Wireguard? To je skvělé! Děkuji!

Ano, konfigurace Wireguard mohou být kopírovány a znovu použity na více zařízeních, a můžete generovat konfigurace pro více serverů na stejném Wireguard.

To řeší nucené odhlášení z nativní aplikace Mullvad, ale jak jsem zmínil, stále nemůžete nechat více zařízení připojena k VPN současně se stejným klíčem Wireguard, takže to není moc řešení, pokud potřebujete, aby bylo přes VPN připojeno více než 6 zařízení zároveň.

To je přesně to, co hledám. Používám jen jedno nebo dvě připojení současně. Je to jen hra na hoďku mezi přihlášením a odhlášením, což bylo otravné. Ještě jednou děkuji