Mám problém s mým 5G internetovým bránou a pokaždé, když volám, musím projít typickým byrokratickým kolečkem. Pak říkají, že to musí být předáno pokročilé technické podpoře. Poté říkají “nikdo není k dispozici, zavolají vám zpět za pár hodin”. A nikdo se po NĚKOLIKA týdnech neozve zpět. Tak volám znovu, opakuji to.
Zákaznická podpora Verizon je nula.
Přímo lhají o tom, že volají zpět denně, aby měli lidi na telefonu. To je nejstarší trik v knize.
Myslel jsem, že problém je již vyřešen, ale dříve byl problém s používáním IP passthrough.
Jo, omlouvám se za to, už dvakrát jsem tento týden zmeškal zpětná volání. Máme interní plánovač, který zobrazí připomenutí s telefonním číslem, jménem zákazníka a poznámkami k hovoru, což je vlastně schůzka. Poslední měsíce to však neumíme uchovat, informace se ztrácejí přes noc. A jelikož nemůžeme nikde zaznamenat vaše číslo, nemáme připomenutí s vaším telefonním číslem, abychom vás mohli kontaktovat, pokud se ztratí.
Mají živý chat a vítejte v Americe, monopol, na vás nezáleží!!
Stoprocentně souhlasím, že lhají o zpětných voláních, lhají o řešení tiketů. Koupil jsem Samsung S24 Plus a S24 Ultimate přímo od Samsungu, protože za stejnou cenu dostanete dvojnásobek úložného prostoru. V minulosti jsem to dělal s Verizonem a nechal si aktivovat zařízení s Wi-Fi voláním a video voláním, které jsem si stáhl na zařízení. Čudně to ale neprošlo automačním nastavením. Skoušeli jsme to řešit s zákaznickou podporou hodiny, a oni pořád říkali, že mi zavolají zpět, protože musím mluvit s pokročilou technickou podporou, a nikdy nevolají.
Jsou hrozní zákazníci. Když musím volat, jsem ve stresu.
Můžeš spravovat rodičovskou kontrolu v aplikaci My Verizon pro tvoje router. Zdá se, že byla nějak zapnuta.
Je to šíleně frustrující.
A teď se to děje i obchodním zákazníkům.
Musel jsem předstírat, že mohu řešit jednoduché záležitosti s mým správcem účtu, a jediný důvod, proč jsem se necítil trapně, byl, že jsem si zaznamenával, kolikrát jsem byl odpojen.
Nejenže mi volání spadlo, mám naprosto přímý výhled na věž. Pětkrát po sobě.
Verizon musí najmout více pracovníků, kteří se starají o své zákazníky.
Není to o tom, odkud lidé pocházejí, ale o tom, že Verizon volí zaměstnance, kteří se o zážitky zákazníků nestarají.
Nevím, jestli je to úplná pravda, ale zdá se, že neúmyslně vše zobecňuješ, protože James z technické podpory Verizon v Charlotte v Severní Karolíně mi dnes přesně v 11 hodin východního času vrátil hovor, jak jsme si předem naplánovali.
má brána blokuje některé webové stránky (jako Twitter, Verizon, USPS a několik dalších). Není to velký problém, protože k nim mám přístup přes mobilní data, ale je to stále otravné.
ne, nebyli. strávil jsem hodiny diagnostikou s Verizonem. Řekli, že moje nastavení je v pořádku. A dvakrát jsem provedl tovární reset. Dokonce si mysleli, že může jít o lokální věž, a provedli diagnostiku i na ní. Nemohli to zjistit, tak to chtěli eskalovat.
zapomněl jsem zmínit, že jsem podnikový zákazník. Moje rodina je s Verizonem už více než 20 let.
No, opravdu je pravda, že firmy a zákazníci, zvláště kvůli příliš krátkozrakým korporátním rozhodnutím, dostávají službu, za kterou platí. Moje nejhorší zkušenosti s call centry jsou obvykle z filipínských call center, protože jsem šťastný, že mám jeden nebo dva případy za 5-10 let, kdy se nezmění na čistou manipulaci od zástupce call centra a jeho přímého nadřízeného, což je paradox, protože Filipíny jsou historicky nábožensky velmi katolickou zemí. Ale komunitní systém call center na Filipínách je úplným pravým opakem těchto hodnot.