Verizon mi řekli, že si můžu nainstalovat sám, žádný ONT v domě. Kolik víc mě to bude stát?

Stěhuji se do nového bytu–předtím jsem měl Verizon 100/100 coax, ale snažíme se dostat na Fios. Verizon nám prodal router a tvrdil, že dům je kabelově propojen, tak jsem šel hledat ONT. Nikde ho nemohu najít. A ano, prohledal jsem všude.

Teď posílají technika v pondělí a úplně očekávám, že řekne “no, není tu ONT, takže budeme muset vést optický kabel a nainstalovat ONT.” Několik otázek–

1. Budeme bydlet v řadovém domě v Phile, mohou jen sledovat starou coax kabeláž vedenou do domu (majitel měl Xfinity)

2. Jaké finanční náklady mě čekají na instalaci ONT a vedení vláken

3. V době COVID, budu muset čekat dny nebo týdny na dokončení? Obvykle musím být v kanceláři, ale mohu pracovat z domova přes VPN. Nemohu na to čekat týden.

Díky za jakékoliv odpovědi, vážím si toho

Podle adresy vědí, jestli je už nějaká linka - určitě je. Technik nainstaluje ONT zdarma, pokud tam není. Mělo by to být rychlé.

speciální rovná střední kouzelná letní dodávka rozbalit zápalná odhodlaná existence

Tento příspěvek byl masivně smazán a anonymizován s Redact

1. Jsem si jistý, že sledování coaxu by nemělo být problém. V řadovém domě v Phile Verizon obvykle přijde zezadu. Obvykle je přiveden přes zadní dveře vedle garáže. Pokud nenajdete ONT, pravděpodobně byl vystřižen, což je bohužel dost běžné.
  2. Nula. Nejsou žádné poplatky za instalaci ONT a vlákna. To je Verizonova část demarkačního bodu.
  3. To opravdu záleží na zátěži práce, ale nemělo by to trvat déle než několik dní. Zavolejte co nejdříve.

Instalace bez nákladů

1. Určitě, ale budete muset ŘÍCT, že to chcete mít hotové. Měl jsem Verizon DSL před FiOS. Požádal jsem technika FiOS, aby použil stejnou díru, kterou prošlo mé telefonní vedení, a všechno, co udělal, bylo, že ji trochu větší vyvrtal, aby se vešel kabel FiOS.

2. Profesionální instalace by měla být zdarma, ale obvyklá cena za servisní volání je 99$. Obvykle to však odpouštějí.

3. Obvykle je čekací doba 3-5 dní.
    Měl jsem čekání 2 týdny, ale to bylo MOJE volba. Nechtěl jsem, aby můj zvědavý dědeček doma nadával a dělal mi hanbu svým sprostým jazykem, takže jsem zvolil den, kdy bude pryč alespoň 3 hodiny. Bylo to 2 týdny od data koupě.

Člověče, teď stojím v Staples a snažím se vybrat router a modem pro coax. Jsem úplně v téže situaci jako ty.

Hej, právě jsem úplně ve stejné situaci jako ty, jak to dopadlo? Verizón mi řekl, že budu účtováno, pokud budou muset nainstalovat ONT, ale viděl jsem zde komentáře, že to bude zdarma.

To je pravda. Před instalací jsem to zkoušel včera. Za technickou návštěvu se neplatí. Stačí souhlasit s nošením roušky.

Jak rychle se o tom mluví?

Profesionální instalace by měla být zdarma, ale běžná cena za servisní volání je 99$. Obvykle to ale odpouštějí.

I když je to problematická žádost, za neúspěšnou samostatnou instalaci se žádný poplatek neúčtuje. Technická podpora vidí, že ONT je offline, a označí ho tak.

Nekupujte router s modémem 2 v 1 pro Fios. Fios nepoužívá modem a nebude fungovat. Verizon nainstaluje ONT, který převádí fiber signál na ethernet, který může jít do standardního routeru.

Technická podpora vidí, že ONT je offline a označí ho tak.

Ano, zapomněla jsem na to. Už mám dvě technické hlášení (farmáři přerušili fiber kabel DVOJÍT a Verizon ho nikdy nezakopal) a poplatek 99$ byl zrušen, protože to nebylo moje zařízení, které selhalo.