Veřejné oznámení: kryptoměna s názvem $KRONII je podvod

Takže jsme všichni skvěle zvládli hrát si s tím vtipem, ale lidé už začali vytvářet mince nazvané Kronii. Chtěl jsem jen zajistit, že existuje nějaký příspěvek, který jasně uvádí, že žádná z těchto věcí, které Kronii oficiálně schválila, nemůže být skutečná.

Je těžké vytvořit satiru o kryptoměnách tak šílenou, že nikdo nebude podezřívat, že je to skutečné, i když se jí Kronii snažila udělat co nej absurdnější.

Můžete ignorovat výše uvedený text a nyní pokračovat v hraní si s tím vtipem.

Jakékoli Kronii, která byla obelhána tím, si zaslouží být nazvána “Tiktokers” od ERB.

Promiňte, už jsem si vzal hypotéku na $KRONII minci :hand_with_fingers_splayed::hand_with_fingers_splayed::small_blue_diamond::small_blue_diamond::rocket::rocket::new_moon_face::new_moon_face:

Blázni! To je důvod, proč investuji do tomboly Faunamart!

https://www.geckoterminal.com/solana/pools/95whMwdswgxUMCvFyWWSK9kT5KQHFFAdvTBbZfrYK2Ky

Zdá se, že už byl odkopán, někdo ukradl několik tisíc amerických dolarů při podvodu.

Ale má na sobě tvář Borose! Jak je to možné?!!!

I na druhou stranu ale…bohužel vidím, jak někdo může začít toho využívat. A ano, tomu se raději vyhněte za každou cenu. Kontroluji, jestli to někdo udělal…SONOVA–

poe zákon zas opět zasáhl

Spravedlivě řečeno, musíte mít opravdu vysoký IQ, abyste pochopili $KRONII. Jeho revoluční aplikace jsou složité jako tok času sám, a bez pevného pochopení blockchain technologií a časové ekonomiky většina jeho složitostí unikne běžnému investorovi. Také filozofický pohled Kronii na nezbytnost entropie, který je v její tvorbu mistrně vložen – její vize silně čerpá z konceptů jako Šipka času a Druhý zákon termodynamiky.

Praví Kronii to chápou; mají dostatečně vysoké intelektuální schopnosti, aby skutečně ocenili brilantnost $KRONII a chápali, že nejde jen o kryptoměnu – je to komentář k pomíjivosti všech věcí. Výsledkem je, že lidé, kteří $KRONII nesnášejí, jsou opravdu blbci – samozřejmě, nemohou ocenit například eleganci Kroniino systému “TimeChain”, který přesahuje pouhé blockchainy tím, že do architektury zakomponovává její metafyzické úvahy. Jen si představte, jak se nad tímto geniálním dílem hroutí hlavy těch hloupých nováčků, kteří nechápou, jak Kroniino nepřekonatelné geniality se odhaluje před jejich očima. Jaké tuposti… lituji je. :joy:

A ano, mimochodem, mám na sobě tetování $KRONII. A ne, nevidíte ho. Je tvarované jako nekonečná značka a viditelné je pouze při “opravdové synchronizaci”. Je určeno jen pro ženské oči – a i tehdy pouze pro ty, kteří složili věčnou přísahu strážci Času. Nikoho neohrožu, kámo. :smiling_face_with_sunglasses:

Jen ukazuje, že kryptoměny jsou prostě za hranicí satiry…

Jo, rozhodně stojí za to přerušit iluze a připomenout lidem, aby NEKUPOVALI žádnou minci Kronii. Jsem si jistý, že většina lidí zde a sledujících Kronii to chápe jako vtip, ale je vždy dobré všechny upozornit, když něco je jasný podvod, protože nikdy nevíš, kdo si může myslet, že je to skutečné nebo ne.

Myslím, že všechny kryptoměny jsou podvod.

Nemyslím si, že by ji někdo rozumný považoval za skutečnou.

Promiňte, nemohu vás slyšet přes můj KRONIILION DOLARů.

Vážně, nenechte se obelstít kryptem, kluci.

Hlasité zprávy: voda je mokrá a kryptoměna je podvod

krypto lidé pokračují ve vytváření nejhloupějších lidí na planetě

Nepřesnosti. Koupil jsem dánskou a norskou korunu a švédskou korunu

Kay-Yu investoval celý rozpočet na vývoj Holocure do mincí $KRONII a teď je v bankrotu. Je to taková Kronovace.

Veřejné oznámení: ----- kryptoměna ------- je podvod.

Eh! Už jsem koupil tisíc mincí a teď mi říkáte toto!

Upřímně, pokud jsou lidé hloupí natolik, že nepochopí, že je to sarkasmus a koupí minci od neznámého, zaslouží si, aby přišli o peníze.

Myslím, že lidé, kteří koupili/prodali minci KRONII, budou muset příští daňový rok vyplnit extra formulář 1099-DA, ale opravte mě, pokud se mýlím.