Velmi pomalé rychlosti při používání Proton?

Moje běžná rychlost stahování je asi 40 Mb/s, ale s Proton vidím něco jako… 800 kb/s. Je někde k dispozici průvodce, jak mohu vyřešit problémy s připojením k internetu, aby to fungovalo trochu hladčeji?

Dejte nám prosím více informací, například OS, verzi aplikace. Zkoušel jste přeinstalovat, měnit protokoly? Jaké speedtesty používáte?

V zásadě tři věci mohou ovlivnit vaši rychlost:

• Server, který vybíráte (je blízko nebo daleko)

• Pokud používáte Secure Core

• Protokol, který používáte. Použijte Wireguard nebo UDP s OpenVPN

Používám bezplatnou verzi Proton VPN a mám s rychlostí také problémy. Není to důležité, ke kterému serveru jsem připojen, je pomalý. Moje připojení k internetu je 300/10 (Stahování/Nahrávání), nejlépe s Proton VPN dostanu 170/6 a horší 1/0,1 (* rychlost internetu je psána v Mbit/s)

Používám výchozí nastavení, která byla nastavena při instalaci softwaru, nic jsem neměnil ručně.

Plánuji přejít na Proton služby (Proton Unlimited) od Google a NordVPN.

Moje největší obava je, že Proton VPN nemůže udržet dobrou rychlost v průběhu času, jak to dělá NordVPN. Bezplatná verze by měla být vždy jako demo verze, kde ukazujete schopnosti prémiového produktu, a v tomto případě mám pomalejší rychlost než NordVPN, které mám již léta.

Vím, že nemusím používat Proton VPN, ale bylo by to plýtvání penězi, kdybych musel kupovat samostatné VPN služby, když jsou zahrnuty v službě.

Jaké jsou odhady rychlostního rozdílu? Co můžu očekávat od rychlosti VPN v prémiových nebo Proton Unlimited?

Mám problém, že když nastavím VPN s Wireguard na Proton, začíná to dobře, a druhý den se zpomalí, a pak se tento Wireguard tunel odpojí a musím ho znovu vytvořit na jiném serveru, používám předplatné VPN-PLUS.

V nedávné době mám problémy s rychlostí/latencí u serverů v Texasu. Přepnul jsem na servery v Kanadě nebo CO a rychlost je v pořádku.

• OS je Windows 10 Home, sestavení 19044.1706, verze aplikace Proton je 2.0.0

• Aplikaci jsem ne přeinstaloval.

• Změnil protokoly, nemá to žádný vliv.

• Používám speedtest, který se objeví, když vyhledávám “speedtest” na Googlu. Zde je odkaz: https://www.google.com/search?client=firefox-b-1-d&q=speedtest

Navíc se zdá, že výběr země/serveru nemá na rychlost žádný vliv. Všechno v Evropě mi dává stejné rychlosti, ať jsou servery zatíženy jakkoli. Děkuji za čas, který věnujete mému problému.

Žiji na východním pobřeží USA a připojuji se k serverům ve západní/centrální Evropě.

Secure Core je vypnuté.

Vyzkoušel jsem všechny protokoly, všechny dosahují stejných rychlostí. Nejvyšší rychlosti jsou asi 30 kbps, průměrně kolem 1 kbps. Moje rychlost stahování tímto speedtestem je aktuálně 75 Mbps. https://www.google.com/search?client=firefox-b-1-d&q=speedtest

Díky za odpověď, vážím si vaší pomoci.

Děkujeme za zpětnou vazbu. Poznámka, nicméně, že bezplatný účet Proton VPN není vytvořen jako demo verze. Je primárně určen pro uživatele, kteří kvůli místním internetovým omezením a cenzuře nemohou přistupovat na potřebné webové stránky (například aktuální situace v Bangladéši, Venezuele atd.). Na druhou stranu, placené plány nabízejí výrazně vyšší rychlosti, více šířky pásma a lze je používat pro streamování, stahování velkých souborů atd.

Kontaktujte nás prosím přes aplikaci, abychom vám mohli pomoci: https://protonvpn.com/support/report-a-bug

Serverové pooly v Texasu mají stále problémy. Někdy je to směšné.

Uživatel Linuxu zde, obvykle musím přepnout 3 až 4 servery, než najdu ten s dobrými rychlostmi.

Zlepšuje se rychlost, pokud přepnete na OpenVPN - TCP?

Někdo přidal odkaz na podpůrný článek. Pokud řešení tam uvedená nefungují, může být chyba na vaší straně ISP (které podle tohoto článku může brzdit vaše připojení).

nepoužívejte evropské servery… jsou blíže k vám na východním pobřeží a jsou rychlejší… také… jste uživatel zdarma nebo platící?.. to dělá OBROVSKÝ rozdíl!

Zaplatil jsem za prémiový (je to pouze pro 1E, ale je to promo) a stále pomalá rychlost, mluvíme o kilobytech, ne dokonce megabytech.

Je to ještě stále problém? Není Wireguard vhodný pro torrentování s přesměrováním portů? Nevidím možnost přesměrování portů s OpenVPN.

Potřebuji se připojit k evropským serverům kvůli tomu, co dělám. Placené předplatné.