Vancouver Rise FC podepsal hvězdu kanadského ženského týmu Quinnovou
Opravdu nejlepší načasování startu ligy, jaké jsem mohl zažít. Dostatek medailistů stárne a je připraveno podstoupit určitá rizika. Pokud by to bylo dříve, asi jich tolik nebylo. Skvělé pro NSL.
Je to oficiální! Ačkoliv Nikki Stanton to trochu pokazila.
Jsem ráda, že je to jejich oznámení a ne oznámení o odchodu do důchodu. Vypadá to, že mám ještě důvod jet do Kanady toto léto!
Gratuluji Quinn. Bude zajímavé sledovat celkovou úroveň investic a hry v kanadské lize, zda bude spíše podobná NWSL nebo USL.
Dobré pro ně. Doufám, že to bude vhodné a že budou blíže rodině a přátelům.
Byly zveřejněny nějaké informace o vysílání? Doufám, že budu moci sledovat ze Spojených států!
Vancouver má štěstí, že je mají! Část mě však přemýšlí, jestli tahle změna souvisí s posledními volbami a s možnými změnami politiky, které mohou nastat v příštích letech. Každopádně, doufám, že Quinn v Kanadě zazáří a ví, že zanechala významný dojem ve městě Seattle a v lize! Budu muset vyjet na sever, abych je viděl, a Nikki Stanton!
Když s nimi neprodloužili smlouvu, doufal jsem, že to takhle dopadne. Hurá za Cascadií, že je drží kolem, takže je někdy můžu vidět při zápase.
Líbí se mi to pro Quinn i tým.
Minimální plat v NSL je 50 tisíc kanadských dolarů a není stanoven žádný maximální platový limit pro označené hráče.
Také:
- Garance smluvních podmínek pro bezpečnost hráčů.
- Žádný draft a žádné výměny bez souhlasu hráče, což zajišťuje, že sportovci mají úplnou kontrolu nad svým kariérám, s volnou agenturou po vypršení smluv.
- Komplexní služby duševního zdraví a mateřské/plodnosti, navržené tak, aby splňovaly a překračovaly standardy FIFA a zajišťovaly pohodu hráčů.
- Smlouvy hráčů se budou počítat do rozpočtu klubu ve výši 1,6 milionu dolarů.
Myslím, že největším aktivem ligy budou všichni ti absolventi NCAA a USports, kteří by mohli hrát v NWSL (nebo v Evropě), ale kvůli své národnosti tak neučinili a úplně by ukončili své kariéry.
Zápasy budou vysílány na TSN a CBC Sports (a RDS pro francouzskou verzi zápasů v Montrealu). Některé zápasy budou živě vysílány v TV a zbytek bude dostupný online přes CBC Sports.
CBC Sports je zdarma, takže s VPN nastavenou na Kanadu byste měli být v pohodě!
No, jsme teprve jeden den v a myslím, že máš pravdu. Mnoho exekutivních nařízení se snaží způsobit bolest komukoli, kdo není AFAB…