V které zemi streamují Netflix nebo Amazon Prime Video všechny díly Doktora Who?

Mám předplatné na Netflix a Amazon Prime Video. Mám také předplatné VPN Surfshark. Chci sledovat tento úžasný seriál, ale ve mé zemi (Indii) se nesleduje. Nemohu zjistit, kterou zemi mám cílit, abych mohl sledovat všechny série na těchto platformách.

Omlouvám se, nejsem si jistý, zda má otázka patří sem nebo do jiné subredditu. Děkuji za pochopení.

Nejprve byste měli zkusit sledovat to na webové stránce BBC iPlayer. Mělo by to fungovat bez problémů.
Pokud to z nějakého důvodu nefunguje, zkuste Max ve Spojených státech. A také Prime Video ve Španělsku.

Díky za všechny odpovědi a návrhy.

Zdá se, že budu sledovat sezóny 1-10 na Prime Video ve Španělsku nebo Nizozemsku.

Zbytek budu sledovat jinými způsoby :wink::pirate_flag:.

Prime v Kanadě má – podle mých informací – stále všechny.

HBO Max je platforma, kde jsou dostupné série 1-13 Doktora Who.

Nevím, jestli ji mají v jiných zemích na Netflixu nebo Amazon Prime, ale HBO Max ji určitě má, a dokonce si myslím, že i v Indii.

Prime v Kanadě zatím pokrývá pouze sezóny do desítky.

Díky za váš komentář! Bohužel byl odstraněn z těchto důvodů:

Pokud si myslíte, že došlo k omylu, pošlete prosím zprávu moderátorům.

Díky za váš komentář! Bohužel byl odstraněn z těchto důvodů:

Pokud si myslíte, že došlo k omylu, pošlete prosím zprávu moderátorům.

Prime v Nizozemsku má pouze sezóny do desítky. Další sezóny nejsou nikde k dispozici, což je škoda.

HBO max má pouze v USA.

Stejná situace je v Itálii, legální způsob sledování seriálů 11. až 13., včetně speciálů, není. Od speciálu 60. let jsou na Disney+