Uživatelé Private Internet Access nyní mají neomezený počet připojení zařízení se svým předplatným

Měl jsem asi 12 zařízení a Surfshark mě zablokoval a odmítl vrácení peněz, i když jsem jim vysvětlil, co dělám, a požádal je, aby zkontrolovali, že IP je ze stejného domu.

Surfshark Unlimited Devices je podvod!!
přes 25 přihlášení bude účet zablokován a peníze se nevrátí.

Ahoj, zjistil jsi limity pro jednotlivé VPN?

Mé rychlosti jsou lepší s SurfShark. Možná záleží na tom, jak blízko jsi ke koncovému bodu SS. Jsem v velkém městském regionu.

Fajn, ale věřím, že víc lidí používá VPN k geohoppingu a skrytí na online světě, než k torrentování, což je hlavní použití VPN port forwarding. Už jsem v podstatě torrentování na přímou používání posledních let, místo toho používám levnou službu debrid, která torrenty stahuje za mě, a pak stahuji přes HTTPS. Většina populárních torrentů je již cacheována na jejich serverech, takže stahování začíná okamžitě a končí za pár minut.

Pokud používáte VPN k skrytí na internetu, neměli byste používat VPN port forwarding.

Nenašel jste něco, co dokáže víc najednou?

Port forwarding je riziko pouze tehdy, pokud si vedete záznamy nebo moc často neměníte porty.

V mé zemi to tak je.

Ale asi lidé nevědí o port forwarding a není to tak, že byste to nemohli dělat bez port forwarding.