Ve snaze stále poskytovat ještě větší hodnotu uživatelům PIA, nyní nabízíme neomezený počet připojení zařízení na předplatné. Toto platí jak pro nové, tak pro stávající zákazníky. Je to obrovský krok kupředu oproti našemu předchozímu limitu 10 připojení zařízení, který byl vyšší než u většiny VPN, a nebude to stát nic navíc.
Není neobvyklé, že lidé mají více než 5, nebo dokonce 10 chytrých zařízení. Notebooky, stolní počítače, mobilní telefony, chytré televize, internetové routery, herní konzole, seznam pokračuje, a pravděpodobně se bude rozšiřovat. Naše životy často závisí na těchto zařízeních, takže je stále důležitější chránit naši digitální stopu a informace, které posíláme online. Nechceme, aby naši uživatelé vyčerpali počet připojení dříve, než pokryjeme všechna jejich zařízení, proto jsme zavedli neomezený počet připojení zařízení pro naše uživatele.
Nabídka neomezeného počtu připojení zařízení je důležitým krokem na cestě PIA k tomu, aby přidával hodnotu bez kompromisu na dostupnosti, a doufáme, že tyto nové vylepšení upevní postavení PIA jako nejštědřejší VPN na trhu a usnadní našim zákazníkům ochranu na všech jejich zařízeních.
Také prosím buďte aktivnější na fórech.
Obývá je současná aktivní komunita zákazníků, a pokud zde na subredditovém fóru pochopíme problém, je to méně práce pro vaše chat podpoře.
Více informovaný zákazník z fóra také znamená méně práce pro vaši e-mailovou podporu, která je stejně pomalá.
Skvělé. Díky vám.
Také prosím pokračujte v údržbě rozšíření pro Firefox a Chrome, a přidejte více zemí do úzce omezeného počtu zemí, které jsou zahrnuty.
Můžete se podívat na produkt vaší mateřské společnosti Zenmate. Jejich rozšíření pro Firefox má mnohem lepší výběr zemí.
Ukončuji své dvouleté předplatné PIA a zaregistroval jsem se na dva roky u SurfShark, protože ten dříve vždy selhával u geofhoppingu, zatímco ten druhý to dělá dokonale. Poplatek za dvouleté předplatné je téměř stejný jako za stejnou dobu u PIA. Našel jsem, že Surfshark také poskytuje neomezené připojení s veškerými předplatnými.
Provádíte pravidelné aktualizace? Přemýšlím vážně, jestli mám obnovit nebo ne. Zdá se, že PIA zapomíná na aplikaci, rychlost serverů, blokované IP atd.
Používá někdo PIA VPN na více než 100 zařízeních? Hledám takové řešení, a bylo by užitečné vědět, jestli s tím jsou nějaké problémy při nastavování takového množství zařízení.
Windscribe rozhodně nenabízí “neomezené zařízení”; zablokovali mi účet při 71 připojeních. Surfshark tvrdí, že je to také neomezené, ale viděl jsem mnoho příspěvků od lidí s zakázanými účty po více než 25 připojeních.
Jsem ochoten koupit více předplatných, pokud to bude nutné. Chci jen znát skutečná omezení.
Lze to použít pro vlastní VPN aplikaci pomocí proxy od Private internet Access jako server v vlastní VPN aplikaci pro PlayStore? Protože VPN aplikace může mít jakýkoli počet stahování/uživatelů, například 1k/1M.