Dříve jsem mohl sledovat tento obsah, ale teď, když jsem připojen k všem zemím, které údajně jsou povoleny, to nefunguje. Je to nesmírně frustrující, protože je to doslova jediný důvod, proč jsem si koupil tento VPN.
Existuje nějaké řešení tohoto problému? Myslím, že všechny IP adresy, které používají, jsou blokovány?
Ahoj, /u/JewFroMonk, děkujeme za příspěvek!
Pamatujte, že i když někteří podporovatelé sledují tento subreddit, doporučujeme vám využívat oficiální kanály pro efektivnější a rychlejší řešení problémů - zákaznická podpora Surfshark je vždy k dispozici. Najdete tam e-mail a živý chat. Je to 24/7, takže si užijte!
Navíc, nezapomeňte poskytnout následující informace: zařízení, které používáte, co jste již zkoušeli, a podrobnosti nebo screenshoty vaší situace. Děkuji!
Jsem robot, a tento krok byl proveden automaticky. Pokud máte nějaké otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subreddit.
Na jaký obsah se snažíš dívat? Například Netflix? Jaký máš operační systém a zkoušels použít funkci simulace polohy? Je tvá poloha zapnutá nebo vypnutá? Zkoušel jsi jiného klienta?
Dobrý den, můžete specifikovat webovou stránku, kterou se snažíte navštívit? 
UFC Arabia. Dříve to fungovalo bez problémů. Používám Windows 11. Vyzkoušel jsem klienta pro desktop, rozšíření Chrome/Edge/Firefox. Nic nepomáhá. Nejsem si jistý, co je funkce simulace lokace. Jen vybírám lokalitu ze seznamu VPN a pak načtu webovou stránku. Vyzkoušel jsem anonymní režim ve všech prohlížečích také.
Omlouvám se, nejsem obeznámen s UFC Arabia, ale něco, co bys měl zkusit, je tento odkaz na článek o funkci simulace polohy https://support.surfshark.com/hc/en-us/articles/360011517640-How-to-enable-the-GPS-override-function#:~:text=Open%20the%20Surfshark%20app%20on,Tap%20the%20Let’s%20go%20button. Pokud to nebude fungovat, zkuste vypnout nastavení polohy. Pokud to stále nefunguje, zkuste tento odkaz https://support.surfshark.com/hc/en-us/sections/4414393364754-Manual-setup. Pokud to nepomůže, kontaktujte podporu Surfshark a mohou vám poskytnout nějaký skrytý (ne skrytý, ale mimo aplikaci) server na vyzkoušení.
Nepřekvapujte se, když se příště blokne UFC Arabia nebo Fight Pass, UFC je s blokováním poměrně agresivní. Můj jiný VPN byl zablokován na Fight Pass na rok, ale fungoval na Arabian. A naopak, je to stále hra kočky a myši.
Pokud bych byl na tvém místě, předplatil bych si jinou službu, která nabízí UFC, jako například Eurosport Spain, S Sport, SonyLiv jako záložní řešení.
Možná byste nás mohli kontaktovat přes živý chat nebo na [email protected]? Náš tým vám rád pomůže!
Wow, moc děkuji. Velice si toho vážím! Podívám se na to.
Slyšel jsem o některých z nich. Máte s nimi zkušenosti? Slyšel jsem, že SonyLIV je za 10 dolarů ročně a možná nabízí všechny PPV události?
Udělala jsem to před tím, než jsem zveřejnila příspěvek, a řekli mi, že to není, na co je VPN určené.
SonyLIV má skvělou kvalitu, ale potřebuješ indické telefonní číslo. Není to tak těžké sehnat, ale nevíš, jak koupit a používat službu po získání čísla, tak zkontroluj své zprávy.
Ó, sakra. Máš s ostatními zmiňovanými zkušenosti?
Můžeš mi poslat kroky, jak sledovat UFC PPV přes SonyLIV z USA?
Používám téměř všechny služby OTT, které mají UFC dostupné, legitimně, ale je toho příliš na vysvětlování v komentářích, tak si zkontroluj žádosti o zprávy.