Minulý rok jsem objevil možnost přihlásit se k odběru balíčku s veškerými živými přenosy z Německa přes aplikaci F1TV jednoduše nastavením vaší polohy, například v USA, s VPN. V aplikaci jste pak mohli platit jednoduše přes účet Google Play pomocí PayPalu. Nyní jsem chtěl znovu aktivovat své předplatné, ale aplikace mi hází jednu chybovou hlášku za druhou. Od registrace po předplatné. Zkoušel jsem také vytvořit nový účet, ale i zde se mi zobrazí chybová hláška, jakmile chci předplatné zakoupit.
Došlo k nějaké změně u F1TV tento rok, která mi brání v přihlášení, nebo mají s tímto problém i ostatní?
Uprava: Co pomohlo, bylo zkusit jiný server, protože jejich seznam známých VPN exit nodeů se nepravidelně aktualizuje (seznam IP adres VPN poskytovatelů). Pro mě fungoval server v Řecku od Ghost VPN. Děkuji u/cafk za pomoc.
Zkuste jiný server, jejich seznam VPN exit nodeů se nepravidelně aktualizuje (seznam IP adres VPN).
Namísto nového předplatného přes aplikaci zkontrolujte, zda je stále aktivní v Google Play pod profilem → Platby a předplatná, nebo jestli se tam dá obnovit.
Také bez uvedení, jakou chybovou hlášku dostáváte, je těžké analyzovat, jestli je problém u F1TV, Google účtu nebo VPN.
Zkoušel jsem vaše řešení, ale vypadá to, že můj problém je trochu odlišný - mé předplatné je již aktivní na Google Play, ale F1TV Pro ho nepozná a nemohu použít možnost ‘obnovit nákup’ (‘něco se pokazilo’)..
Zkoušel jsem vytvářet nové účty s jinými e-maily při registraci nového předplatného. Vždy mi hlásilo, že můj nový účet byl úspěšně vytvořen, ale nákup předplatného se nepodařilo dokončit.
Ale našel jsem řešení přepnutím na jiný VPN server.
Namísto nového předplatného přes aplikaci – zkontrolujte, jestli je v Google Play pod profilem → Platby a předplatná, jestli je ještě aktivní, nebo jestli se tam dá obnovit.
To jsem zkoušel nejdříve. Mohl jsem se znovu přihlásit k předplatnému v Obchodě Play. Ale bylo mi řečeno, že musím otevřít aplikaci F1TV, aby aktivovali předplatné. Když jsem pak zkoušel obnovit nákup v aplikaci, zase se objevila chybová hláška.
Bohužel, chybové zprávy jsou úplně obecné a nepomáhají. Jsou to zprávy jako „Váš účet nemohl být vytvořen, zkuste to znovu později“ nebo „Nastala chyba při obnově vašeho nákupu“.
Ale zkusím to s různými VPN servery. Uvidíme, jestli se něco změní.
Uprava: Použil jsem VPN server z Řecka a fungovalo to. Děkuji za tip!
Máte nějakou představu, co lze dělat, když předplatné funguje a Google Play ho rozpoznává, ale není odemčené v aplikaci F1TV ani nemohu použít ‘obnovit nákupy’? Pochybuji, že to je VPN. Nejsem si jistý, jestli detekují původ google účtů.
Jen znovu aktivovat předplatné přes obchod bylo první, co jsem zkoušel taky. Taky jsem dostal tu chybovou hlášku. Jediná věc, která pomohla, bylo úplné zrušení předplatného v obchodě a založení nového s novým účtem v aplikaci F1TV.
Rád jsem mohl pomoci - jejich chybové zprávy nejsou tolik užitečné. Mělo by alespoň ukazovat, jestli je problém s regionem/vpnem při obnově nákupu - protože několik lidí VPN obecně používá jako dodatečnou ochranu soukromí.
Mohu se zeptat, jak jsi to udělal? Celý proces jsi provedl na mobilu? Registroval jsi nový účet nebo použil stávající? Jakou VPN jsi na telefonu používal?
Děkuji!
Alespoň můžete získat předplatné s kompletními službami za vyšší cenu. Německé předplatné F1TV neobsahuje živé přenosy, což je v podstatě jediný důvod, proč někdo chce F1TV. Takže musíme používat tuto VPN metodu, aby bylo možné jejich službu správně využívat.
Takže máme stejný problém. Sky je taková podvodná služba. Super drahá, ale nabízí jen zlomek obsahu a funkcí. Ale nějak se jim podařilo být jedinou životaschopnou možností zde.