Už již nemohu odebírat F1TV z Německa s VPN. Máte také tento problém?

Loni jsem zjistil možnost předplatit si balíček s všemi živými přenosy z Německa přes aplikaci F1TV jednoduše tím, že jsem nastavil svou polohu, například v USA, pomocí VPN. V aplikaci jste pak mohli platit přes svůj účet Google Play přes Paypal. Teď jsem se chtěl znovu aktivovat předplatné, ale aplikace mi hází jednu chybovou hlášku za druhou. Od registrace po předplatné. Zkoušel jsem vytvořit nový účet, ale i tam mi hned při pokusu o předplatné přijde chybové hlášení.

Změnilo se němcrovi něco u F1TV tento rok, co mi brání v předplatném, nebo s tím mají problém i jiní?

Úprava: Co pomohlo, bylo zkusit jiný server, protože nepravidelně aktualizují své “známé” seznamy VPN exit node (seznam IP adres VPN poskytovatelů). Pro mě fungoval Greece server od Ghost VPN. Dík, u/cafk za pomoc.

Možná je potřeba založit nový účet na jiný e-mail

Zkuste jiný server, nepravidelně aktualizují své “známé” seznamy VPN exit node (seznam IP adres VPN poskytovatelů).

Místo opětovného předplatného přes aplikaci - zkontrolujte, jestli ve Google Play pod profilem → Platby & Předplatné je stále aktivní nebo jestli jej tam můžete obnovit.

Také, bez uvedení jakou chybu dostáváte, je těžké analyzovat, zda je problém u F1TV, Google účtu nebo VPN.

Zkoušel jsem vaše řešení, ale vypadá to, že můj problém je trochu jiný - mé předplatné je již aktivní na Google Play, ale F1TV Pro ho nepozná a nemohu použít obnovení nákupu (‘něco se pokazilo’)..

NordVPN a ProtonVPN u mě nefungují.

Zkoušel jsem vytvářet nové účty s různými emaily při podpisu na novou předplatnou. Vždy mi přišlo hlášení, že můj nový účet byl úspěšně vytvořen, ale nákup předplatného se dokončit nepodařilo.

Ale našel jsem řešení přepnutím na jiný VPN server.

Místo opětovného předplatného přes aplikaci - zkontrolujte, jestli ve Google Play pod profilem → Platby & Předplatné je stále aktivní nebo jestli jej tam můžete obnovit.

To jsem zkoušel nejdřív. Znovu jsem se přihlásil k předplatnému v Google Play. Ale bylo mi řečeno, že musím otevřít aplikaci F1TV, abych aktivoval předplatné. Když jsem pak zkoušel obnovit nákup v aplikaci, zase jsem dostal chybovou hlášku.

Bohužel, chybové hlášky jsou velmi obecné a nepomáhají. Jsou to zprávy jako “Váš účet nelze vytvořit, zkuste to později” nebo “Došlo k chybě při obnově vašeho nákupu”.

Zkouším to s různými VPN servery. Uvidíme, jestli to něco změní.

Úprava: Použil jsem VPN server z Řecka a fungovalo to. Díky za tip!

Máte nějaký nápad, co lze udělat, když předplatné bylo aktivní a Google Play ho uznává, ale není odemknuto v aplikaci F1TV a nemohu použít ‘obnovit nákup’? Podezřívám, že to může být problém s VPN. Nejsem si jistý, jestli detekují původ google účtů.