Do doby před přestávkou s národními týmy jsem mohl sledovat Serie A z Itálie pomocí VPN, teď to už nefunguje a všiml jsem si, že to zažívá mnoho (ne-li všechny) lidí.
Spolubojovníci, to je přátelské připomenutí, abyste prosím dodržovali Pravidla a Reddiquette.
Také se prosím ujistěte, že se připojíte k nám na Discordu
Jsem bot a tento krok byl proveden automaticky. Pokud máte jakékoli otázky nebo náměty, kontaktujte prosím správce tohoto subredditu.
Jak je možné, že dokážou detekovat VPN? Myslel jsem, že to je smyslem (dobré) VPN.
Jo, Paramount + už ti neumožní používat VPN. Musím VPN vypnout, abych se mohl dívat, a žiji v USA.
Jakou VPN používáte? Jsem v USA, takže nemohu říct, co by mohlo fungovat pro Paramount, ale podle mých zkušeností s sledováním evropských přenosů, může být rozdíl v použitých VPN službách. Některé fungují a jiné ne. Je to hra kočky a myši.
V úterý jsem sledoval Milan proti Brugám bez problémů s NordVPN na mém prohlížeči. Nenechte prohlížeč sdílet vaši polohu, když je to požadováno.
Vlastně letiště fungovalo docela dobře, dřív bylo na začátku sezóny naprosto špatné.
Vytvořil jsem příspěvek na svém profilu s funkčními řešeními. VPN už pro mě nefunguje ani.
Dnes jsem si všiml, že NordVPN již nefunguje (žádný server) na kanálu Serie A na Paramount. Nicméně je možné sledovat zápasy na kanálu Golazo. Vyzkoušel jsem jiné VPN aplikace dostupné v PlayStoru a fungují. Doufám, že NordVPN brzy nabídne nové servery.
Jsem si jist, že časem prostě zjistí IP rozsahy používané VPN poskytovateli a zablokuje je. Je to hra na kočku s myší. Nejsem si jist, jaké úrovně je to překročeno. Ale některé služby fungovaly a jiné ne.
Jakou VPN používáte?
Ano, pro Champions to funguje, jen Serie A ne.
Doposud jsem neměl žádné problémy s sledováním Serie A, musel jsem jen několikrát změnit servery.