Dostal jsem zprávu, že obnovení není dostupné pro zákazníky z USA a nemohu se dostat k zákaznické podpoře. Nějaké návrhy?
Kasperksy je bohužel momentálně zakázaný v USA
Pokud chcete pokračovat v používání Kasperky v USA, zakupte aktivační kódy od autorizovaného třetího subjektu (například z neUS obchodu, například newegg.ca), a použijte je s VPN zapnutou na místo Mexika nebo Kanady.
Někdy musím používat VPN pro aktualizaci databáze, ale často ne. Pro mobilní zařízení může být potřeba VPN pro stahování .apk aktualizací přímo z Kasperky, protože jejich aplikace byly odstraněny z Google Play.
Jinak Kasperky funguje normálně.
Byli zakázáni v USA, budete muset najít jiný antivirový program.
Myslím, že přechod na ESET je nejlepší volba, je neuvěřitelně plynulý a ochrana je špičková. ESET má jasnější rozlišování nežádoucího obsahu, takže víte, jestli jej máte zařadit na whitelist nebo ne, je velmi podobný Kasperkym.
Samozřejmě můžete zvolit i Avast, Avira, Bitdefender, jejich ochrana je také velmi silná, ale je potřeba si zvyknout na jejich hrubost.
Celý život jsem byl uživatelem Kasperky a po zákazu jsem ho musel změnit. Nedávno jsem přecházel na Bitdefender a zkoušel 30denní zkušební verzi na 15 dní, vše bylo v pohodě, tak jsem ho včera zakoupil.
Takže pokud žijete v USA, změňte Kasperky, obejít to je složité a ta námaha stojí za to, jen abych mohl na svém PC spustit antivirový program.
Chybí mi Kasperky. Norton je otrava. Každý když říkají, že máte problém, vlastně se snaží prodat další produkt. Nevíte, čemu věřit. Nebylo by spravedlivé být počítačovým geekem jen na používání antiviru. Je Bitdefender lepší?
Bitdefender nebo ESET by byla moje alternativa, kdyby Kasperky po zákazu nebylo použitelné.
Nelíbí se mi, jak Bitdefender otevírá můj zařízení přístupu externím mobilním aplikacím ![]()
otevírá mé zařízení přístupu externím mobilním aplikacím?
Co tím myslíš? Měl jsem Bitdefender nainstalovaný asi před 2 lety a nepamatuji si, že by to tak bylo…