Šel jsem si prohlédnout své účty na AT&T a Verizon, blokovali Proton VPN s odůvodněním, že je to bezpečnostní hrozba.
Když jsem přepnul na VPN poskytovatele v USA, žádný problém nebyl.
Musím změnit VPN službu, abych se dostal k bezpečným ISP, nebo existuje řešení tohoto problému?
Většina webových stránek dnes blokuje používání VPN. Nejlepší řešení je stále přepínat servery, najít ten, který funguje, nebo použít socks5 proxy či vůbec VPN nepoužívat na některých webových stránkách.
Chápejte, že velké korporace se nezajímají o snižování vašeho rizika, ale o snižování jejich rizika. Takže i když by zákazníci mohli těžit z používání VPN při připojení přes veřejný hotspot, všechno, na čem záleží firmě, je to, že VPN jsou někdy používány hackery, takže blokování VPN snižuje jejich riziko.
Mám AT&T a ta webová stránka byla vždycky otrava, ať už používám VPN nebo ne, Proton nebo jinou. Abych se tomu vyhnul, když potřebuji přistoupit ke svému účtu, používám jejich aplikaci na iOS a Proton VPN. A funguje to dobře.
Mám různé problémy a Proton mi odmítá vrátit peníze, i když jsem v 30denní lhůtě pro vrácení. Stránky jsou blokovány na Proton, ale ne na Nord.
To to dělá téměř bezužité.
Dřív jsem dělal zákaznickou podporu pro AT&T a později i pro Verizon. V podstatě, ano, nechtějí VPN. Také nechtějí, abys používal jejich webové stránky z IP, která se jeví, že pochází mimo USA. To dělá dost problémů při cestování, když takové věci potřebujete dělat na webu AT&T v zahraničí.
Jo. Ta, na které jsme teď, nesnáší, když neví, kdo jsem, když navštívím. lol Reddit a jejich zkoumavé oči nesnášejí kombinaci Mullvad VPN a Mullvad prohlížeče.