Upozornění: VPN problémy Draftkings na zařízeních Samsung

Od té doby, co mám Samsung S21, mi aplikace Draftkings nedovolila vstoupit do soutěží, protože zjistila VPN (kterou nepoužívám). Po odeslání spousty screenshotů podpoře DK mi řekli, že používám VPN s názvem Samsung Flow.

Věřím, že Flow je výchozí program předinstalovaný na zařízeních Samsung, protože jsem ho nikdy neužíval, tak jsem ho odinstaloval, a najednou mohu vstoupit do soutěží DK.

Chtěl jsem se s vámi podělit, pokud má někdo jiný stejný problém.

TL:DR - Pokud při pokusu o vstup do soutěží DK na zařízení Samsung obdržíte chybu VPN, odinstalujte Samsung Flow.

Měl jsem nedávno ten samý problém, ale bylo to a ono a zase zpět, a nakonec to samo o sobě zmizelo.

Zajímalo by mě, jak dokážou detekovat VPN, může někdo zkušenější poskytnout náhled? Na telefonu se sledováním GPS je to jedna věc, ale na desktopu, jen kontrolují vaši poštovní adresu? Ta teorie, nemohl bych začít účet s jinou adresou v jiném státě a udržovat VPN puštěnou?

Tohle nemá nic společného s mým hněvem, že nemohu dělat drafty v Ohio v nejlepšíballs a přitom mohu dělat jiné fantasy zápasy. Díky, Ohio senáte, opět!

IP adresa, která je potvrzena jako proxy, je uložena v databázi. Každá IP adresa návštěvníka je kontrolována proti této databázi známých proxy a pokud je podezření na VPN, je vrácena chyba. To je kvůli souladu s státním zákonem.

Jsem v Ohio a vstoupil jsem do několika soutěží Fanduel v nejlepšíballs. Také by měli mít sportovní sázení do konce roku, snad. Ale zkontrolujte Fanduel, protože to tam určitě zvládnete.

Jsou soutěžní a cenové fondy srovnatelné? Naposledy, co jsem viděl na Fanduel, byly vysoké vstupní náklady, nižší výhry, méně hráčů v konkurenci.

Zúčastnil jsem se soutěží za 1 dolar a 5 dolarů. Obě jsou na 12 hráčů. Mají širokou škálu. Zkontroloval jsem, a stále mají spoustu soutěží za 5, 10, 25 dolarů.