UPOZORNĚNÍ! NEpoužívejte TunnelBear VPN

Dělám toto upozornění, aby každý věděl, že TunnelBear je na prd. Včera jsem ho zkoušel použít na přístup ke Spotify a nejenže to nefungovalo, ale také to něco udělalo, co mi zabránilo v přístupu ke Steamu, Teamspeaku a dalším programům, i PŘESTO že je odinstalovaný. Takže ho nevyužívejte, musel jsem provést obnovení systému, abych dostal svůj PC zpět.

Nevím, jak byste ho mohli nesprávně nainstalovat, proces instalace je docela jednoduchý, totéž odstraňování. A restartoval jsem počítač jak po instalaci, tak po odstranění.

Trasy TunnelBear veškerý provoz na 127.0.0.1 přes Socks5 proxy, pak na servery TunnelBear (takzvaná „perfektní“ zabezpečení přeposílání, hlavně, vaše požadavky nikdy nezajíždí na otevřený internet, dokud je neodešlou servery TunnelBear). Pokud ho nesprávně nainstalujete nebo odstraníte, nebo ho odstraníte a nikdy nerestartujete počítač, pak vám nebude fungovat internet.

Nemá to nic společného se službou TunnelBear.

Špatný příspěvek je špatný. Nesprávné použití nezkušeným uživatelem.

Místo toho, abyste dávali upozornění, že lidé nikdy nemají používat určitý produkt.. co takhle udělat technickou podporu a zeptat se, proč to udělalo to, co udělalo.. Měl jsem problémy s VPN, které mi zabránily v používání aplikací a úplném internetu a nakonec vždycky to byla chyba uživatele..

Co vám řekl tým podpory TunnelBear, když jste jim napsali o váš problém?

To snad vůbec není vaše chyba?

Používám TunnelBear na Spotify a funguje mi to dobře i po vypnutí. Steam mi funguje také. Jsem si docela jistý, že jste někde udělali chybu.

Stále budu používat TunnelBear. Jsem si jistý, že je to chyba uživatele.

Také jejich zákaznická podpora je naprosto někde jinde. Už jsem to zkoušel a řekl si s toho “k ch**”. Poděkování za varování ostatním.

Nevím, jak byste ho mohli nesprávně nainstalovat, proces instalace je docela jednoduchý, totéž odstraňování. A restartoval jsem počítač jak po instalaci, tak po odstranění.

Říkám lidem, aby nepoužívali rozbitý produkt, co je na tom špatného? Posledně, co jsem viděl, nejsem jejich QA, abych poukázal na jejich chyby.

Nemyslím si to. Minulou noc jsem zkoušel TunnelBear, neumožnilo mi to přístup na žádné webové stránky kromě pomalu načítajícího facebooku a youtube. Vypnul jsem to a stránky mi najednou fungovaly, ale nemohl jsem se přihlásit do Steamu nebo Teamspeaku či jakéhokoliv jiného hraní. Odinstaloval jsem ho a stále jsem se nemohl připojit. Ráno jsem provedl obnovení systému a voila, funguje to skvěle. Nevím, co TunnelBear udělal, ale prostě mi zach ….. internet.

Právě jsem narazil na tento problém a vyzkoušel to, fungovalo to, ale pokaždé, když zapnu TunnelBear, musím upravit nastavení firewallu, máte nějaké nápady?

Toto může být starší vlákno, ale stejně jsem měl stejný problém, což se ukázalo jako pravda, jak jste řekl. Po dalším zkoumání je v TunnelBearech volba Vigilant, která způsobuje tento problém. Jeho hlavní funkcí je zavřít firewall, dokud TunnelBear nezabezpečí připojení, ale je to naprogramováno tak, že nezapne firewall zpět. Vypnutí této funkce všechno vyřešilo za mě.

Na tu otázku je doslova desetitisíce odpovědí. Antivirus, porušení politiky Windows, Windows Firewall, síťové problémy, problémy s adaptérama… ten seznam je doslova nekonečný.

Windows není dokonalý operační systém. Můžete snadno něco pokazit, atd;

Pokud uděláte něco tak, aby to bylo hloupé, někdo to prostě vylepší.

Jo, ale.. co když to není pokažené… Něco na vaší straně je špatně. Prosté a jednoduché. Je spousta faktorů, které do toho vstupují, a když vám Google někdy zamrzne, neříkáte “NIKDO NEPOUŽÍVEJTE GOOGLE!” ale říkáte Google, že je problém a hledáte řešení..