Unifi Express site to site VPN

Hledám koupi UX pro vzdálené místo, kde zálohuji svůj homelab. Podporuje UX site-to-site VPN u Unifi? A předpokládám, že je možné nastavit tento site-to-site VPN na VLAN místo celé sítě?

Ahoj! Děkujeme za příspěvek na r/Ubiquiti!

Tento subreddit je tu, aby poskytoval neoficiální technickou podporu lidem, kteří používají nebo se chtějí ponořit do světa produktů Ubiquiti. Pokud jsi ve svém příspěvku již nedostatečně popsal problém, věnuj prosím čas úpravě a přidání co nejvíce užitečných podrobností.

Prosím, přečti si a porozumí pravidlům v postranním panelu, protože příspěvky a komentáře, které je poruší, budou odstraněny. Veškeré příspěvky mimo téma umisťuj do týdenního vlákna mimo téma, které je připnuté na vrchu subredditu.

Pokud vidíš, že někdo šíří dezinformace, klame ostatní nebo se chová jinak nevhodně, prosím, nahlas to!

Jsem robot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máš nějaké otázky nebo obavy, kontaktuj, prosím, moderátory tohoto subredditu.

Ano, obojí. Stejně to dělám i pro své offsite zálohy.

Jaké je tvé výkonové zatížení? Momentálně dosahuji přenosů okolo 4MB/s a CPU UX je vytížen na 100 % při odlehlých zálohách.

Skvělé. Díky. Chtěl jsem si to ověřit před objednáním něčeho.

Nikdy jsem to nezkoušel. Nejprve jsem zálohy dělal lokálně, pak jsem přesunul cíl zálohy offsite a od té doby dělám denní inkrementální zálohy. Dokud to funguje, je to jediná věc, k níž VPN používám. Původně jsem měl IPsec a poté přepnul na Site Magic, když jsem změnil cílové místo na UX. Nezaznamenal jsem žádný rozdíl v době potřebné k provedení záloh, takže vše v pořádku.