Ukončení předplatného - nová e-mailová adresa

Předplatné končí, je v pořádku vytvořit nový účet s jinou e-mailovou adresou, abych získal nejlepší nabídky? Také mohu získat cashback přes rakuten apod. pouze s novým účtem, díky všem.

Stačí vypnout automatické prodloužení a měli by vám poslat skvělou nabídku před tím, než vám předplatné skončí.

Už léta používám Nord, moje současná promo akce 24+3 měsíců končí v dubnu 25. Byl jsem znovu zakoupit stejnou promo akci 24+3 během posledního kyber změny a můj účet byl od dubna odpočítán. Není třeba měnit nebo zakládat nový účet. Věřím, že jsem se přihlásil a dokončil obchod na stránkách Nord.

Ahoj! Nejsem si jistý ohledně cashbacku a toho, jestli stojí za tvorbu nových účtů znovu a znovu, ale nejlepší nabídky jsou obvykle vždy dostupné všem uživatelům. Konkrétně speciální nabídky jako Black Friday nebo nabídky na sociálních sítích určitě jsou, doufám, že to pomůže!

Ahoj, cashback je pouze na první nákup na účtu, takže pokud plánujete cashback, ujistěte se, že máte čerstvý účet :smiley:

Počkejte na slušnou nabídku, i když je uvedeno pro nové uživatele, pak jen použijte svou stávající e-mailovou adresu, a prodloužíte svůj stávající službu na aktuálním účtu. Nemám tušení, jestli existuje nějaké horní omezení nebo jak moc to můžete znásobit. Obvykle kupuju nabídku na 2 nebo 3 roky — posledně to byly jen 2 roky, pokud si dobře vzpomínám, za asi 2-3 dolary měsíčně.

Výše uvedené mi fungovalo alespoň dvakrát za posledních 4-5 let, naposledy v červenci 2023. Používám stejnou e-mailovou adresu od té doby, co jsem začal používat Nord v…2017?

Vaše zkušenosti se mohou lišit, takže žádné záruky. A pokud dostanete opravdu dobrou nabídku za pár dolarů měsíčně, osobně bych cashback neřešil.

Také: vždy používejte dočasné číslo karty, pokud to můžete, a ihned vypněte opakované platby.

Spousta těchto cashbackových stránek vrací 90-100 % zpět, obzvlášť kolem Black Friday, takže je to celkem dobrá nabídka.

Ano, doporučuji vytvořit nový účet. Víš, pokud používáš Gmail, zda když vložíš tečku uprostřed své e-mailové adresy, Nord ti umožní zaregistrovat nový účet s tím?

Ano, protože je to jiná e-mailová adresa, pouze velká písmena nemění e-mail. Jen si určitě dej pozor, jestli k tomu máš přístup, lol.