Twitterův „kvůli technickým problémům jsme nemohli dokončit tento požadavek“ RYCHLÁ OPRAVA

Měl jsem tento naprosto otravný problém asi dva dny a jsem příliš netrpělivý na kontaktování podpory, protože většinou vám nepomohou. Takže rychlá oprava tohoto problému je instalace VPN (použil jsem Opera GX bezplatnou VPN a změnil svou polohu) a zkuste se znovu přihlásit na Twitter. Ale nezadávejte úplně přihlašovací údaje, po zadání uživatelského jména klikněte na „zapomenuté heslo“ a vytvořte nové heslo. Měli byste být přihlášeni do svého účtu poté, co dokončíte ověření. Zřejmě tento bug funguje už 5-6 let?? Když jsem hledal, jak to opravit, nedostal jsem žádnou pomoc, takže tady to máte

Toto je automatická zpráva, která se aplikuje na každý příspěvek. Věnujte prosím pozornost následujícím:

• Kvůli přílivu nových uživatelů je tento subreddit v současnosti pod přísnou ‘Crowd Control’ moderací.
    Váš příspěvek může být filtrován a vyžadovat ruční schválení. Buďte trpěliví.

• Podívejte se na Mega Open Thread, který je připnutý na vrcholu subredditu. Tento vlákno může být již sbalené pro naše
    častější návštěvníky. Mega Open Thread bude mít připnutý komentář obsahující sbírku nejčastějších repostů měsíce.
    Váš příspěvek může být odstraněn a přesměrován k pokračování konverzace v některých z těchto vláken. To má lépe usnadnit tyto diskuze.

• Pokud se kdykoliv divíte, proč byla provedena nějaká náhodná změna na Twitteru, pamatujte si: Elon je úplný idiot a naprostý předváděč

^Odeslání ^příspěvku ^Od: ^/u/Accurqta

Jsem robot, a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte jakékoli otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subreddit.