Jo, ano, 400ms ping když hraješ Vayne je špatná doba, ale když jen hraješ Nasuse nebo Garen, hra je docela hratelná (jsem na východním pobřeží USA na serveru v Japonsku). Navíc, pokud mohu hrát přes VPN a dosáhnout celkem “normálních” statistik (dosažení KDA nebo vyšší téměř v každé hře), není důvod, proč nehrát proti ostatním?
Mám asi 180 ms z EU do Singapuru, a zatím všechno nosím. Od botů po PvP i rankedy.
Je to prostě perfektně optimalizované.
Už nebudu čekat do prosince.
Nemohl jsem vůbec spustit hru? Co jsi stáhl?
Stáhl jsem APK a OBB soubory a zkopíroval je do složky hry, ale stále dostávám chybu “tato instalace je poškozená”.
Tak jsem to zatím vzdali ![]()
Dokud nejsi ten, kdo se snaží hrát Lee Sin v ranku s 300ms nebo se odpojuje každý pátý sekundu, je to v pořádku.
Samozřejmě je to špatné, neposlouchej idioty, nemůžeš dát 100 % z sebe do hry, takže protivníci mají výhodu, protože tvůj šampion se pohne více dopředu nebo dozadu, než je potřeba, a budeš krmit.
Jak přesně víš svůj ping? Myslím, že mám stejný ping jako ty, ale rád bych zkontroloval přesné číslo.
Pro Android jsem hrával přes aplikaci TapTap. Pak jsem použil aplikaci “Japan VPN” (hledá se ta, která říká, že je to plug-in pro OpenVPN) pro přihlášení.
Pokud můj tým (s japonskými znaky v jejich jménu, předpokládám, že hrají v regionu) má horší výsledky než já, má to nějaký význam?
Google Play Store >> Freedome.
Z EU do Singapuru.
Na hlavním menu klepni na ikonu Wi-Fi v pravém horním rohu a uvidíš skutečná čísla. Nejsem si jistý, jestli to jde udělat ve hře.
Mám TapTap, ale všechny verze Wild Rift říkají jen “follow” nebo “unavailable”.
Můžeš mi dát odkaz přesně na místo, kde jsi to našel? Máš pocit, že jsem hlupák.
Edit: Už jsem to našel:
Pokud přijdeš z PC League, asi budeš mít lepší výsledky než většina, která to nehraje. 80 % této hry je znalost.
Když máš trochu lagy v týmových bojích, není to tak důležité, budeš tak daleko vpřed díky znalosti, jak řídit linii a znát matchup šampionů.
Jsem v Evropě a používám také japonskou VPN, ale stále nemůžu hrát. Dokonce jsem si vytvořil nový účet Riot, ale stále dostávám chybu ‘čas vypršel při přihlášení’.
To asi proto, že hraješ v Irovém mmr, brácho.
Jaké soubory je třeba stáhnout? Zkoušel jsem trik s získáním OBB souborů jednotlivě, ale stále to nefungovalo.
Pokud přijdeš z PC League, asi budeš mít lepší výsledky než většina, která to nehraje. 80 % této hry je znalost.
Fakta: Hraju s vysokým pingem a dominím nad novými hráči. Ping nevadí, když dobře znáš hru.
Kromě toho je spousta lidí, kteří dosáhnou diamant - challenger v regionech, kde nepatří, s 300 ms pings.. brácho.
Google> TapTap Global> hledat Wild Rift> stáhnout. Není zač