Torguard odhaluje skutečné IP (někdy), má s tím ještě někdo problém?

[UPRAVA: Problém vyřešen, díky reddit!]

Mluvil jsem s technickou podporou Torguard online a nedali mi žádné skutečné řešení problému (obvyklé). Doufám, že mi tu někdo může pomoci.

Jsem na Windows PC s Windows 10.

Nedávno jsem si všiml, že když se připojuji k VPN serveru Torguard, v aplikaci Torguard Lite, kde by mělo být pod “Veřejná IP” napsáno “Ověřeno”, NĚKDY se místo toho zobrazí moje skutečná IP. Když navštívím jakoukoli stránku na kontrolu IP, moje IP opravdu není skryta.

Tuto chybu mohu částečně opravit tím, že se opakovaně připojuji, dokud to opravdu nenapíše “Ověřeno” a obvykle to trvá několik pokusů.

Problém, který mě opravdu štve, je, když se Torguard Lite připojí znovu na pozadí, když původní spojení spadne. Nemám žádný způsob, jak poznat, kdy se to stane, a někdy se znovu připojí a odhalí moji skutečnou IP. Tento přesný scénář se nedávno stal a moje skutečná IP byla odhalena třetí straně.

Když jsem kontaktoval podporu Torguard, dávali mi obvyklé scénářové odpovědi místo, aby nejprve pochopili můj problém. Navrhli mi používat KillSwitch, a já ho vždy používal, ale funguje jen tehdy, když TG Lite selže při opětovném připojení, například když náhle zavřu aplikaci TG Lite. Můj problém je, že TG Lite SE PŘIPOJÍ a naváže NEZABEZPEČENÉ spojení. Takže buď technická podpora Torguard nikdy úplně nepochopila můj problém, nebo neznají ani funkce svého vlastního programu. Torguard nenabízí individuální podporu při řešení problémů. Při ukončení současného předplatného budu uvažovat o změně VPN poskytovatele.

Má s tím někdo jiný zkušenosti nebo něco podobného, nebo opravdu ví, jak to opravit?

Díky!

Používáte náhodou Malwarebytes? to může způsobit tyto symptomy, nainstaloval jsem tuto verzi TAP ovladače a funguje to dobře: http://torguard.net/downloads/tap-windows-9.21.1.exe
Ujistěte se, že odstraníte starý/restartujete počítač a znovu nainstalujete pomocí tohoto tapu.

Použil jsem OpenVPN a musel jsem udělat následující, abych se ujistil, že to stále funguje… zkontrolujte svůj pokrok na ipleak.net

Používám Linux, takže budete muset převést…

1. Nastavím své firewallové nastavení tak, aby pokud spojení spadne, nepřipojilo se ke svému běžnému internetu…

Default: deny (příchozí), reject (odchozí), disabled (routované)

Na Akce Od

53/udp POVOLIT ven Kdekoli
443/udp POVOLIT ven Kdekoli
Kdekoli POVOLIT ven Kdekoli na tun0
53/udp (v6) POVOLIT ven Kdekoli (v6)
443/udp (v6) POVOLIT ven Kdekoli (v6)
Kdekoli (v6) POVOLIT ven Kdekoli (v6) na tun0

1. Dále upravím DNS servery v souboru resolv.conf, aby se zabránilo únikům DNS (zase budete muset najít ekvivalent ve Windows)

nameserver 8.8.8.8
nameserver 8.8.4.4

1. Následně zajistím, aby byl soubor resolv.conf pouze pro čtení, aby se nezměnil zpět na původní DNS servery od mého ISP

chattr -i /etc/resolv.conf