Ticketmaster zablokoval mě na mém prohlížeči Chrome. Jak mohu odstranit svůj otisk prstu, abych si mohl koupit lístky?

Pokoušel jsem se koupit lístky a zjevně příliš mnoho otevřených karet v prohlížeči vás může trvale blokovat na Ticketmaster. Zkoušel jsem mazat cookies, vymazat cache, ujistit se, že je JavaScript zapnutý, a dokonce jsem úplně odinstaloval Chrome a znovu ho nainstaloval. Stále jsem zablokován. Není to problém s IP, protože mohu koupit lístky v jiných prohlížečích, ale zdá se, že mají mé Chrome otisky nějakým způsobem zdokumentované. Toto je zpráva o blokování. Může mi někdo pomoci?

Tam bylo to blbé LocalStorage, které některé zprávy používaly k detekci uživatelů Incognito. Může to být to, co bylo zachováno i po všech krocích, které jsi udělal? Promiň, nevím, jak to resetovat, ale existuje další termín, podle kterého můžeš hledat.

Upřímně, měl bys být rád. Ticketmaster je banda podvodníků.

Jak to je s rozšířeními, měl jsi nějaké nainstalované, které by mohly zasahovat do JavaScriptu?

Zkus jiný prohlížeč? Možná budeš mít větší štěstí s soukromým zaměřením. Používám Brave a líbí se mi to. Jinak FF je vždy dobrou volbou.

Nezafungovalo ‘Otevřít hostitelské okno’? (Najdeš to kliknutím na ikonu svého profilu v pravém horním rohu Chrome.)

Pokud odinstaluješ Chrome a znovu ho nainstaluješ, stále zůstanou soubory a profily. Obvykle jsou v adresáři profilu uživatele, projdi si to a vše smaž.

Zkus tohle pro Chrome nebo tohle pro Firefox, ten Firefox je mocnější, ale Chrome možná také funguje.

Ta zpráva má odkaz na odeslání emailu. Pošli email. Budeš odblokován.

Jo, ale ty rozšíření jsem smazal. Jak resetovat celé to? Ticketmaster mě zdá se stopoval jako ostříž.

To by mělo fungovat. Nový uživatel Chrome.

Stáhni ZenMate VPN a vypadá to, že to funguje! Uvidím jistě, když koupím lístky, protože občas dochází k chybám při pokladně.

Děkuji moc. Půjdu domů a projdu to všechno. Nechci je volat, protože se bojím, že mě budou obviňovat z robotování na stránce a pošlou federály na zatčení.

Stáhl jsem ZenMate VPN a vypadá to, že to funguje! Potřebuji opravdu vědět, když si skutečně koupím lístek, protože občas jsou chyby při pokladně.

Vyhledej na Googlu “smazat profil Chrome”, abys zjistil, jak vymazat instalaci Chrome a začít od začátku. Stačí smazat adresář, ale místo se liší podle operačního systému.

IP ban? Vyzkoušej VPN.

Takže ti vlastně nezablokovali otiskem prstu, jen tě IP blokovali.

Může tě vysledovat nejen podle IP adresy, ale nějak i podle profilu Chrome?

Je to něco s otiskem prohlížeče. Mohu se na Ticketmaster dostat na jiných prohlížečích, jen ne na Chrome.

No, na jiných prohlížečích jsem se dostal, takže to není IP ban, pokud IP není spojena s Chrome.

Také tento VPN může mít nějaké dodatečné funkce, které ostatní VPN nemají. Většina bezplatných VPN by pro tento problém nefungovala.