Testování verzí VPN GlobalProtect

Ahoj všichni,

chci otestovat různé verze GlobalProtect, ale nechci je aktivovat u všech uživatelů, abych je mohl stahovat.
Existuje nějaká alternativa ke stažení přímo z firewallu? Je to dostupné v podpoře společnosti Palo Alto? Dosud jsem nenašel žádné řešení a podpora říká, že stačí ji aktivovat, ale to nemohu udělat, protože by mnoho lidí bylo nespokojeno s jakoukoli změnou.

Můžete si ji stáhnout z portálu podpory.

Také můžete klonovat konfiguraci svého klienta portálu, omezit tuto konfiguraci na skupinu přes user: a nastavit chování aktualizace na transparentní. Pak zakázat aktualizaci v konfiguraci user:any a ujistit se, že je tato konfigurace pod konfigurací aktualizace. Počkat 24 hodin, aby všichni klienti dostali novou konfiguraci, a aktivovat novou verzi. Funguje zázračně.

Přihlaste se do portálu zákaznické podpory.

Vyberte Aktualizace >> Aktualizace softwaru.

Filtrovat podle GlobalProtect Agent pro Windows.

Můžeš mi poradit, kde přesně v portálu podpory?
Taky, kde najdu chování aktualizace?

Momentálně nemám přístup k portálu podpory ani k firewallu, ale měl by být dostupný přes support portal → software updates → globalprotect agent for windows.

Chování aktualizace nastavíte v portálu GlobalProtect → klientská konfigurace → aplikace.

Díky, našel jsem to,

v verzi v8.1.13 je to v portálu GlobalProtect → agent → váš agent → aplikace > povolit uživatelům aktualizovat aplikaci GlobalProtect.