Ahoj tam, kolegové MSPeoni. Momentálně mám Sonicwall TZ400, který nečekaně restartuje. Ověřil jsem, že problém není v napájení. Přihlásím se do sonicwallu, licence je platná, záruka aktivní, a technická podpora 24x7 je aktivní. Skvělé. Ne? Není to tak. Nejprve mě požádali, abych aktualizoval firmware. Dokonce mi řekli, ať zavolám a pomohou. Nemám problém s aktualizací firmware. Dělal jsem to stokrát. Dohodnu si čas s klientem na stažení z jejich účtu MySonicwall. Přihlásíme se a firewall není registrován. Žádný problém. Přejdeme k registraci. Patří jinému tenantovi. Teď máme problém. Pravděpodobně je v účtu předchozího MSP. Zkontroluji svůj účet. Mám jen TZ215s a TZ350w (jsme Meraki shop) Ale žádný TZ400. Zavolám a čekám hodinu na technika. Technik nemůže stáhnout firmware za mě. Připojí zákaznickou podporu a ta může začít převod, ale trvá to 24 hodin a potřebují důkaz vlastnictví začít. Říkám jim, že opravdu potřebuji aktualizovat firmware, protože se restartuje nečekaně a ovlivňuje uživatele, z nichž mnozí spoléhají na VPN, takže jsou velmi ovlivněni, když selže. Nemohou nic dělat, nebo alespoň tito dva muži neumí najít řešení. Jsem velmi frustrovaný a opravdu mě to nutí přestat doporučovat sonicwall v MSP prostředí. Většinou jsem s nimi spokojený, protože jsou za tu cenu opravdu dobří, ale toto je nesmysl. Nejenže musím čekat do rána na přesun tenantů, ale možná dalších 24 hodin, zatímco můj klient je náhodně ovlivněn během dne. Pochybuji, že firmware udělá rozdíl, ale také pochybuji, že mi jej vymění, dokud tento krok neuděláme, čímž se proces ještě více protáhne. Pokud to čteš, díky za přečtení. Konec nadávání. Čau.
Jak dlouho je tento zákazník s vámi? Pokud je to více než týden, SonicWALL by již měl být převeden na vás, nebo máte nový Meraki na místě. Frustrující, ano, ale SonicWALL by již měl být převeden na vás. To je na vás. To je jedna z prvních věcí při onboarding. Cloud zálohování je spojeno s účtem MySonicWALL.
Můžete místo toho použít Meraki? To je skutečné řešení. Pokud však SonicWALL dělá něco, co Meraki neumí.
Mimochodem, jsem také Meraki shop, dříve SonicWALL, ale asi 70 % přesunuto na Meraki.
Pošlete mi svou emailovou adresu do soukromé zprávy a pošlu vám nejnovější firmware tz400.
Takže jsi taky WSB? lol
Můžete provést převod vlastnictví. Stačí pár fotek spodní části zařízení a asi 2 dny. Už jsem to dělal. Poté můžete dělat, co chcete.
Pokud se něco nezměnilo nedávno, nepotřebujete nic z toho na stahování firmware. Pokud však chcete zálohovat konfiguraci, tak ano.
Zítra si založte účet mysonicwall a stáhněte firmware pro jakýkoli model během několika minut.
Existuje také URL, která ani nepřihlašuje.
Vozte se, rád vám zašlu firmware, pokud mi pošlete PM. Slibuji, že nejsem ruský hacker…
To není moc správný přístup. Měl bych mít přístup k firmware a aktualizovat jej bez ohledu na tenant.
Jsou to úplně noví klienti a my je onboardingujeme. Nevíme, jak dlouho se to děje u nich. Stěžují si na náhodné výpadky VPN a zjistil jsem, že jejich uptime ukazuje, že se denně restartuje. Jsou taky velmi nároční klienti. Nechtějí předávat loginové údaje (doménové registrátory nebo MySonicwall). Nemůžu je donutit, aby mi poskytli přihlašovací údaje.
Ano, mohl bych dát místo nich Meraki, ale to by způsobilo víc dopadů na vzdálené uživatele (covid), kteří spoléhají na NetExtender a GlobalVPN. Mají mix a dávají uživatelům možnost volby.
Nic se neděje. Zavolal jsem znovu a další technik mi firmware stáhnul. Je to aktuální nejnovější. Díky za odpověď, i když byla trochu povrchní a kritická.