S blížícím se Black Friday a svátky mám zvědavost, na jaké doživotní licence a/nebo předplatné všichni netrpělivě čekáte.
Jsou zde nějaké konkrétní softwary, nástroje nebo nabídky služeb, o kterých bychom měli vědět?
Pojďme sdílet svůj wishilist/watchlist a uvidíme, jaké poklady můžeme objevit!
Žádné, raději přispěji na projekty svobodného softwaru.
Doufám, že se mi podaří sehnat levné mini PC, abych mohl nastavit svůj Homelab SIEM stack a také hostovat aktivní adresářovou strukturu, na kterou můžu útočit.
Není to úplně licence, ale stále je na mém wish listu.
foxdk
June 14, 2025, 8:22am
4
Tohle by mohlo zajímat některé zde.
All the deals for InfoSec related software/tools this Black Friday
Čekám na unraid a plex pass.
Mxroute je běžná volba, už jsem od nich měl jejich black friday nabídku z předešlého roku.
Chci postavit nový hostitel Proxmox v krátkém hloubkovém 1U rámu. Čekám na nabídky na komponenty.
HDD, pochybuji, že budou nějaké dobré nabídky.
usenetové předplatné, nic zvláštního.
foxdk
June 14, 2025, 8:22am
10
Mám zvlášní kanál na Telegramu, kam průběžně ukládám předplatné, na které čekám, aby měla šanci dostat se na slevu během Black Friday.
Mnoho zpráv je o doživotních VPN od StackSocial. Ale od té doby, co jsem koupil Windscribe za 19$/rok, už nic jiného nepotřebuji.
Tady je seznam věcí, na které budu koukat:
Slevy na Usenet bloky
Plex Pass
Proton (ačkoliv již zveřejnili svou nabídku, a je to špatné)
Nabídky seedboxů LeaseWeb
Předplatné Ground.news
Životní licence Shodan
Plánuji také postavit malý AMD server od začátku, mám košík plný hardware, který budu pozorně sledovat.
Nesmírně potřebuji druhý monitor, možná i třetí, pokud najdu dost dobrou nabídku.
Emby. Slyšel jsem, že to je jediný čas v roce, kdy nabízejí slevu na doživotní licenci.
zdarma citrix, zdarma ESX, Innoreader, zdarma IGEL OS.