Tato Black Friday jaké licence/předplatné/akce na vás čekají?

S blížícím se Black Friday a svátky mám zvědavost, na jaké doživotní licence a/nebo předplatné všichni netrpělivě čekáte.

Jsou zde nějaké konkrétní softwary, nástroje nebo nabídky služeb, o kterých bychom měli vědět?

Pojďme sdílet svůj wishilist/watchlist a uvidíme, jaké poklady můžeme objevit!

Žádné, raději přispěji na projekty svobodného softwaru.

Doufám, že se mi podaří sehnat levné mini PC, abych mohl nastavit svůj Homelab SIEM stack a také hostovat aktivní adresářovou strukturu, na kterou můžu útočit.

Není to úplně licence, ale stále je na mém wish listu.

Tohle by mohlo zajímat některé zde.

Čekám na unraid a plex pass.

Mxroute je běžná volba, už jsem od nich měl jejich black friday nabídku z předešlého roku.

Chci postavit nový hostitel Proxmox v krátkém hloubkovém 1U rámu. Čekám na nabídky na komponenty.

HDD, pochybuji, že budou nějaké dobré nabídky.

usenetové předplatné, nic zvláštního.

Mám zvlášní kanál na Telegramu, kam průběžně ukládám předplatné, na které čekám, aby měla šanci dostat se na slevu během Black Friday.

Mnoho zpráv je o doživotních VPN od StackSocial. Ale od té doby, co jsem koupil Windscribe za 19$/rok, už nic jiného nepotřebuji.

Tady je seznam věcí, na které budu koukat:

• Slevy na Usenet bloky
  • Plex Pass
  • Proton (ačkoliv již zveřejnili svou nabídku, a je to špatné)
  • Nabídky seedboxů LeaseWeb
  • Předplatné Ground.news
  • Životní licence Shodan

Plánuji také postavit malý AMD server od začátku, mám košík plný hardware, který budu pozorně sledovat.

Nesmírně potřebuji druhý monitor, možná i třetí, pokud najdu dost dobrou nabídku.

Emby. Slyšel jsem, že to je jediný čas v roce, kdy nabízejí slevu na doživotní licenci.

RemindMe! za 2 týdny.

zdarma citrix, zdarma ESX, Innoreader, zdarma IGEL OS.

RemindMe! za 2 týdny.

RemindMe! za 2 týdny.

RemindMe! za 2 týdny.

RemindMe! za 10 dní.

RemindMe! za 2 týdny.

RemindMe! za 2 týdny.