Tak jsem konečně nainstaloval stealth a už jsem si hrál online a je to teprve tři hodiny!
VIRTUÁLNÍVPN
Ach ano, virtuální virtuální privátní síť.
Použil jsem VPN, ale nikdy ne na hraní her. Jaké jsou výhody nebo důvody, proč by někdo chtěl používat VPN při hraní?
Jaké hry sis užil nejvíc?
Haha, pamatuji si ten pocit! Mám ji od ledna a je to taková sranda s online módy lol.
Vzpomínám na rok 2013, když jsem nic nevěděl o modování kromě USB modování, když vyšly DNS kódy GTA! Já a moji kamarádi jsme byli nadšení, protože to byla naše první možnost modovat online. Bylo to těsně před Vánocemi! Už roky chci mít modovanou Xbox.
Teprve nedávno jsem zjistil, že je možné je koupit, natož abych si myslel, že musíš modovat konzoli sám?! Což je samozřejmě moc složité pro většinu lidí.
nedoporučuji používat cipher, raději zkuste proto, funguje to docela dobře.
Jo, vadí mi to taky, ale jen reklamují své služby. Lepší než reklamy na Xbox Live.
V tomto případě bych to použil, protože jiní s modovaným Xbox by mohli získat tvou IP a být zlomyslní. Měl jsem to hodněkrát s mým JB PS3.
Používám VPN na všechno, téměř. Je to vlastně pouze kondom pro tvůj internet. Pokud ti někdo vezme IP adresu, je to VPN a ne tvoje, takže tě nemůže skenovat (najít otevřené služby a pokusit se o útok) nebo přímo provést DDOS. Místo toho se pokusí o to na VPN službě, která má často hardware na takové věci, a dostatečnou šířku pásma na zvládnutí většiny útoků.
Minulý týden jsem hrál Halo 3 s přáteli a bylo to skvělý! Uvolnil jsem svou mapu létajícího slona a brzy ji zveřejním! Testuji ji, aby byla vyváženější, zlepšuji ji apod.
Víš, kde je možné je koupit? Goldenmodz od YouTubera vždy odkazoval na nějakou stránku, ale byl zabanován, tak už ji nemohu najít. Přemýšlel jsem o tom, že bych si jeden koupil jako dárek na Vánoce.
Je to teď volná hra :D, ještě jsem nezaplatil za stealth, zkoumám zatím možnosti.
Slyšel jsem o několika – Helix, proto, cipher, xbnetwork, teapot, atd. Používal jsem Helix, líbilo se mi to, teď je to v režimu offline, dokud nebude plné vydání, ale zkouším jiné. Zatím se mi líbí Cipher, xbnetwork je taky v pohodě, je to skvělá jakože zdarma volba. Proto jsem ještě nezkoušel proto, čím je výjimečný. Teapot jsem nezkoušel, protože když slyším, že jeho majitel je dost podezřelý
vypadá to dobře kromě toho, ale nechci ho zatížit systém, co jsem slyšel.
Co je na cipher takového?
Jakákoli P2P služba umožňuje toto, opravdu. Je to inherentní vlastností sítě. Party na Xbox Live na 360 a cokoli jiného, protože většina herních sezení a služeb je hostována na dedikovaném serveru, který je v “hostitelské” sestavě, obvykle té, která začala hru nebo má nejlepší připojení. Je to inherentně vadná metoda, ale obejde potřebu hostovat dedikované servery. Pomáhá to také s ochranou, protože pokud je server v hře, můžeš ho sám hostovat, zatímco dedikovaný server může být vypnut, čímž se hra stává zcela nepoužitelnou.
Jo, znám perfektní stránku, ten chlap dělá nejlepší RGH instalace. https://sharkyscustoms.com/
To je pouze pro U.S.A. BTW. Je tu člověk, od kterého jsem koupil svůj, L321 mod, který posílá po celém světě, ale když jsem dostal konzolu, nebyla správně nastavena a měla na disku soubory, které tam být neměly. Jo a to je jeho stránka, rozhodl jsem se ji sem dát, kdybys chtěl mrknout. Nemají však nejlepší zákaznický servis. Ale pokud tě nebaví nastavovat Xbox sám, když to pos*ou, tady je odkaz.
Myslím, že je možné je sehnat celkem levně na eBay za 130 dolarů.
Použil jsem Ninja na pár dní i Xbonline. Vybral bych si jeden z těch dvou pro nejlepší KV životnost a vestavěné menu ![]()
Ninja a xbonline jsou podle mě nejlepší, teapot je OK, ale všechno placené.
Omlouvám se za zpoždění, ale podívám se na stránku. Díky za info.