Ahoj kluci,
Nevím, jestli to někdo nakonec vůbec přečte, ale chtěl jsem vám jen poděkovat za to, že jste skutečně na špici pomoci chránit naše soukromí. Žijeme v časech, kdy je svoboda projevu neustále napadána pod záminkou bezpečnosti, naše svobody nám jsou odebírány. Nedávno jsem na tomto redditu četl příspěvek od někoho, kdo říkal, že lidé denně riskují své životy tím, že chodí online, a já vám za to děkuji, že chráníte nejen naše historii hledání, ale i naši svobodu.
Bůh žehnej Proton VPN
- Země svobodných, portál pro chráněné.
Hlouběji mě to rozčiluje, že můj ISP může sledovat můj internetový provoz, takže jsem velmi vděčný za služby jako ProtonVPN. Státní surveillance je samozřejmě ještě znepokojivější, ale mám realistická očekávání o tom, čemu se mohu vyhnout.
Pokud je vaším cílem odstranit Velkého bratra, možná by stálo za to se podívat na řešení jako Tails. Zaměření na soukromí, až na úroveň OS. Funguje na Toru, který má svá omezení, ale je to přesto zajímavý nástroj.
Ahoj ‘Gods-Son’, můžeš požádat svého ‘tátu’, aby chránil nás všechny před stále rostoucím sledovacím státem, který se plíží do všech aspektů našich životů… velmi děkuji.