Surfshark Dosl do 97 % a selhává

Na mé školní WiFi se to vždy zablokuje ať už používám jakýkoli protokol. Myslím si, že VPN používá port, který školní firewall blokuje. Máte nějaký nápad, jak to opravit, nebo je to nemožné?

Ahoj, díky za upozornění. Máte pravdu, že veřejné sítě jsou často omezené a blokují určité porty, které VPN používají. Doporučuji zkusit ruční připojení, což často pomůže:
https://support.surfshark.com/hc/en-us/articles/360012116860-How-to-connect-from-countries-with-network-restrictions

Pokud problém přetrvává, informujte náš tým podpory na [email protected] nebo přes živé chaty na našem webu a rádi vám pomohou dále.

Škola blokuje VPN, s tím nic nenaděláte.

Školní WiFi blokuje VPN, s tím nic nenaděláte. Žádná jiná VPN nefunguje.

Chtěl bych vrátit peníze za surfshark, protože tahle VPN je v podstatě k ničemu.

Kde získáváš ten procentuální údaj?!?!

Surfshark už je nějakou dobu špatný.

Díky za pomoc! Stáhl jsem si OpenVPN TCP profil a nainstaloval aplikaci OpenVPN, a funguje to bez problémů.

Ahoj, pokud máš nárok na vrácení peněz, náš tým podpory ti může pomoci s procesem – kontaktuj je přes e-mail na [email protected] nebo přes živé chaty na našem webu. Rádi ti pomohou i s dalšími problémy, které jsi zažil.

Váš příspěvek/comment byl odstraněn, protože porušuje naše pravidlo „Drž se tématu“.

Pro udržení zaměřené diskuze, prosím, zajistěte, aby témata byla související se Surfshark nebo související s ochranou soukromí/cyberbezpečností. Zdá se, že jste odbočili od tématu tím, že propagujete naše konkurenty.

Pro udržení dobré nálady ve skupině a aby všichni jezdili na stejné vlně, zde je rychlý tip: když publikujete nebo komentujete, držte se tématu Surfshark a přímo souvisejících témat.

Když se pokusíte připojit k VPN, objeví se procentuální údaj blízko dole (alespoň na mobilu; nejsem si jistý u jiných platforem).

Jsem rád, že to slyším!

Ale určitě nejsem, koupil jsem to kolem Černého pátku a zaplatil za 3 roky, a je to nejhorší plýtvání penězi v mém životě. Nefunguje na nic.

A to je důvod, proč není dobré kupovat více než jeden rok najednou. Ve skutečnosti je nejlepší začít měsíčně, a teprve pak koupit na rok.

Nikdy předtím jsem VPN nekupoval, byl to dobrý obchod, neztratil jsem tolik peněz. Chápu, co říkáte, ale znám lidi online, kteří surfshark používali roky a neměli žádné problémy, takže jsem si nemyslel, že to bude takový problém.

Pro mě osobně to bylo docela dobré. Byly samozřejmě chvíle, kdy jsem ho musel vypnout pro některé weby, ale obecně je to dobré. S jakoukoli VPN se vaše zkušenosti mohou lišit, a tyto firmy sleduji měsíce.