Jsem trochu zmatený. Myslel jsem, že si mohu na měsíc vyzkoušet službu zdarma, než se rozhodnu, jestli se mi líbí (ve srovnání s jinými službami), tak jsem ji využil a porovnal kvalitu s ostatními. Rozhodl jsem se, že je pro mě trochu drahá a chtěl bych ji zrušit během mé 30denní zkušební doby. Ale když jdu do svého účtu, abych ukončil předplatné, říká to:
Varování: Zastavení vaší služby odvolá vaše přístupy ke těmto výhodám k 3. červenci 2020
Jak můžu ukončit službu dřív, než budu účtován za celý rok, který nebudu používat? Je to jen matoucí formulace a je všechno v pořádku, nebo mi to opravdu naúčtují, jak to naznačuje?
Obraťte se na ně přímo. Měl jsem dobrou zkušenost s kontaktováním přes chat.
Doplnění: Napsal jsem jim e-mail a řekli mi, že po vypršení mého účtu příští rok se žádné budoucí platby neprovedou, což znamená, že i když uplyne 30 dní, musím zaplatit celý rok. To je úplná bolesť a na každé předplatné je jasně napsáno 30denní záruka vrácení peněz! Co to je za nesmysl? A také nemůžete smazat svůj účet bez jejich telefonátu, protože (konkrétně mi řekli), že chtějí uchovávat naše informace. Je to takové neseriózní podnikání! Zdá se, že používají vágné odpovědi, aby se vyhnuli špatným zprávám. Odpověděl mi na otázku, ale byl trochu zmatený s wordingem, a já jsem odpověděl něco v tom smyslu „Takže budu nebo nebudu muset zaplatit jednou před zrušením“ a odpověď nebyla jednoduché ano/ne, jen řekli, že „žádné budoucí“ platby nebudou po vypršení účtu (což je za rok), zřejmě.
Wow. Omlouvám se za to vše, nejen za tebe, ale i za mě, protože jsem také zákazník. Možná by bylo dalším krokem kontaktovat vaši kreditní kartu nebo se pokusit zavolat a zvýšit svou stížnost?
Dobře. Ještě jednou jsem jim psal, abych to objasnil, a uvidím, co řeknou, pak přejdu k dalšímu kroku, například jak navrhujete. Prostřednictvím PayPal, takže to může být další možností pomoci.
Ahoj, máš nějaké novinky po tomto? Přemýšlím o zkoušce, ale teď si nejsem jistý..
Takže zkušební verze není opravdu věc. Budou vám účtovat ihned po 30 dnech, ať službu zrušíte nebo ne. Naštěstí moje poznámka, jak to vypadalo jako nespravedlivé, ho přiměla, aby mi vrátil peníze za předplatné na další rok.
NE! Používejte NordVPN. Přísahám, pokud chcete peníze zpět, přijdou s příběhy!