Právě teď zkoumám VPN pro hraní her a každodenní použití.
Celkově, stojí Express VPN za to?
Díky předem!
Právě teď zkoumám VPN pro hraní her a každodenní použití.
Celkově, stojí Express VPN za to?
Díky předem!
Ještě jsem ho nezkoušel na své konzoli, ale na notebooku a desktopu ho vždy mám a nechci zrušit své předplatné v dohledné době.
Kdybych ho neměl, pravděpodobně bych už dávno zrušil předplatné Netflixu. Výběr v USA je nesrovnatelně horší než v jiných zemích.
Osobně si myslím, že existují levnější alternativy, které odvádí dobrou práci, ale možná je to jen můj názor.
Nejsem ještě zákazníkem ExpressVPN, ale po sledování tohoto subredditu několik měsíců se mi zdá, že všichni stále především pokládají otázky, proč “X” webová stránka, aplikace nebo jiná služba blokuje, omezuje nebo nefunguje s Express. Mám vzhledem k tomu, že stále slyším o problémech, obavy o nákup nebo používání Express. Je to chyba?
když jsem žil v Číně, fungovalo to od roku 2015 do 2017, a pak na podzim 2017 měla Čína velký summit a začali blokovat VPN služby na všechny strany. Všichni měli stejný problém. Mám dojem, že Express nikdy plně nezotavil, možná to bylo jen moje špatné internetové připojení ve špatném městě. Přátelé s Astrillem mi vždy říkali, že nemají žádné problémy. Čína má schopnost kdykoli vypnout VPN služby. To byla lekce, kterou jsem si odnesl z toho summitu. Zaměřili se na Express, zatímco Astrill přežil. Osobní teorie, ale pokud Astrill fungoval bez problémů, zatímco Express ne, myslím si, že Čína mu umožnila fungovat. Pokud Čína to umožnila, předpokládám, že Astrill s nimi nějak spolupracoval.
Od 2019 jsem už nežil v Číně. Od té doby, co jsem se vrátil do USA, je Express jako hořící šleh. Žádné problémy. Nemohu být spokojenější. Bohužel, rád bych měl stejnou kvalitu služeb i v Číně, ale to se nestalo.
Každé VPN má problémy s různými službami na různých webech. Netflix, Disney, MLB atd. věnují hodně úsilí blokování VPN, takže vývojáři VPN musí hledat nové způsoby, jak obejít blokování. ExpressVPN je vždy dobře schopen najít řešení poměrně rychle (alespoň u služeb, které používám).
to znamená teta ve španělštině.
Nikdy jsem to nezkoušel. Pro mě surfshark ![]()
Dobře. Stále to funguje docela dobře pro to, co chci, i když ![]()
![]()
Ne, pouze přístup k jinému obsahu, který není dostupný v mé zemi.