Stará aplikace stále funguje

Ahoj všichni,

Když byl starý server Popcorn Time odstraněn, původní aplikace z Popcorn-time.tw (V3.6.10) již nevytvářela seznam filmů. Ale mám ji stále na starém telefonu a funguje skvěle; stále načítá nová alba, rozhraní je známé, načítá se rychle a nikdy nemám problémy se titulky nebo streamováním. Nedávno jsem si koupil nový telefon a prodávám ten starý.

Existuje pravděpodobně cache soubor nebo URL uložené na mém starém telefonu z doby před odstraněním serverů Popcorn Time, což umožňuje aplikaci dále fungovat. Zkoušel jsem připojit telefon k PC, abych získal přístup ke složkám aplikací Android, ale složka /android/data/Popcorn Time je prázdná.

Nevíte, jak mohu přenést tyto cache data na nový telefon, nebo kde se tato data nacházejí?

Chci nadále používat starou aplikaci. Doufám, že někdo má řešení.

Díky!

Nepoužívám Time4popcorn sám (to není naše verze). A používám pouze aplikaci Popcorntime (0.5.1) na svém M1 Macu, protože verze pro Android jsou příliš “zdařilé”.

Ale, jen pro tebe!! (kamarád marauderů) .. stáhl jsem apk 0.3.10 z AndroidHD.com, a při prvním otevření říkalo - “žádné spojení” (černá obrazovka). Klikl jsem na ikonu aplikace na displeji LG V50 a otevřelo se to. Po odmítnutí VPN reklamy… načte a přehraje?

pozn. Stalo se to znovu (dvakrát), ale otevřelo se to podruhé, oběma časy?

Zkuste použít APK extraktor z Google Play a vytvořit APK verze nainstalované na vašem starém telefonu.

Můžeš prosím sdílet apk aplikace, kterou používáš?

Ahoj! Používám popcorn time na svém M1 Macu a zvuk u pořadů nefunguje. Neví někdo, jak to opravit?