Stahování MSFS při 3 MB/s na gigabitovém připojení. VPN PIA to zvyšuje na maximálních 16 MB/s na připojení 1000 MB/s. Zkoušel jsem několik cmd příkazů, ale nic nezabralo. Co mohu udělat?
Není to tvoje vina. Mám 150 megabitů na připojení 500 megabitů. Není to úplně ta samá věc, co vidíš ty, ale taky jsem nečekal takovéto výsledky.
Všechno je od Microsoftu a jak doručují jejich data.
Zapněte si konvici.
Dejte si šlofíka.
Přesvědčte Microsoft, aby vylepšil své OPRAVDU ŠPATNÉ servery na stahování.
Myslím, že jedinou možností je snášet to. Mám stejný problém a nevím, jak ho vyřešit. VPN pomáhají jen trochu a neměl bych platit VPN, abych měl plnou rychlost stahování pro tuto hru.
Steam to zvládá dobře, jaký je problém Asobo?
Tato hra má být ukázkou infrastruktury Microsoft Azure, ale jsem přesvědčený, že jejich farmy jsou vlastně bramborové plantáže.
Před několika dny jsem během instalace MSFS na NVMe zjistil, že prostě změna DNS na Google a vypnutí IPv6, plus nastavení autotuningu na normální úroveň (“netsh int tcp set global autotuninglevel=normal” v cmd), zvýšila moje rychlost stahování z 3 Mbps na 120 Mbps.
Doporučuji to vyzkoušet, a ujistit se, že jste připojeni přes Ethernet. Bohužel, i když to fungovalo pro mě, nemusí to fungovat pro všechny.
I verze pro Xbox je tímto postižena.
Změnil jsi nastavení šířky pásma ve hře na 5 MBps? Pokud ano, všechny stahování jsou omezené. To jsem nevěděl, a trvalo mi 8 dní, když jsem to běžel 20 hodin denně, abych to dokončil. Vyhříval jsem kompletně grafickou kartu 3080 na plný výkon. To je nejhloupější věc.
Pojďte, kluci. Je to malá nezávislá společnost. Nemůžete očekávat, že budou mít dobře fungující servery.
Zkoušel jsem všechno a na mém internetu 80 MB/s mám jen 500 KB/s. Nechal jsem počítač běžet celý týden, když jsem hru koupil minulý rok, a pokrok byl jen 25 gigabajtů, za 100 € za hru jen na sledování načítacího pruhu…
Pro mě moje stará ISP omezila rychlost stahování, když si všimla, že něco stahuji velkého nebo dlouhodobě. Použil jsem VPN a pomohlo to poměrně dost. Bohužel, možná dosahuji limitu rychlosti stahování od svého ISP a VPN?
Možná… počkejte chvíli?
Pokud jste koupili hru na Steamu, a to je zkouška, váš profil na Steamu pro hru může ovlivňovat rychlost stahování. Musíte vypnout cloudové ukládání pro fs2020 na Steamu, pak přejít do adresáře složky Steam, pravděpodobně v programových souborech (x86), a pak do složky userdata. Tam, pokud si dobře pamatuji, je buď jedna složka, kterou musíte projít, nebo už vidíte vícero. Název složky pro data FS2020 je 12052, pokud si to dobře pamatuji. Musíte smazat tuto složku a znovu spustit hru. Jakmile to uděláte, vaše data, jako hodiny letu, nastavení ovládání, grafická nastavení, eula, asistence a podobně—všechno, co je modifikovatelné, bude ztraceno a budete muset znovu nakonfigurovat. Udělal jsem to a moje stahování se stalo více konzistentním, od kolem 60 do většinou 170. Omlouvám se za zmatené vysvětlení, určitě existuje video nebo článek někde.
Moje Gbps někdy dosahuje kolem 300-400 MB, ale průměrně to moc přes 100 nedosáhne.
Vyzkoušeli jste toto? https://www.reddit.com/r/flightsim/comments/ibe75v/for_all_those_who_are_having_issues_with/
Měl jsem stejný problém po vydání aktualizace 5 a toto mě dostalo z 4 MB/s na více než 100+
Použití peer to peer aktualizací Windows zvyšuje rychlost pro mě. Aktualizace & zabezpečení >> Windows Update >> Pokročilé možnosti >> Vyberte, jak jsou aktualizace doručovány >> Aktualizace od více míst povoleno >> PC v místní síti a PC na internetu
Je to počítač s Windows 10? Zkuste dočasně vypnout IPv6.
Vyzkoušejte různé lokace na VPN. Je to jako v loterii, ale obvykle mám kolem 110 Mbps z vhodného místa.
Wow, 3 MB/s a myslel jsem si, že jsem špatný s 40 MB/s.
Dobrá zpráva: Není to váš počítač.
Špatná zpráva: Není to váš počítač.