Nevíte někdo, kde bych mohl stáhnout nejnovější bezplatný MSI instalátor? Pokud stahuji ze support stránky, je tam verze, která vyžaduje licenci.
Pokud stahuji „online“ verzi a podívám se do dočasné složky Appdata, je tam jen exe - žádné MSI.
Nevíte někdo, kde bych mohl stáhnout nejnovější bezplatný MSI instalátor? Pokud stahuji ze support stránky, je tam verze, která vyžaduje licenci.
Pokud stahuji „online“ verzi a podívám se do dočasné složky Appdata, je tam jen exe - žádné MSI.
Otevři exe pro instalaci a neprošli přes první okno, otevři složku: C:\ProgramData\Applications\Cache"guid verze fclient"
MSI je dočasně extrahováno do této složky během instalace.
Aplikace se nainstaluje s „placenou“ licencí na třicet dní, pak se jednoduše vrátí k bezplatné verzi, pokud neinstaluješ licenci.
Je to na stránkách Fortinet, jen to musíte hledat. Je to malý odkaz, který říká FortiClient VPN Only pod tlačítkem pro stažení FortiClient
Svět se zbláznil - to je skrýváno! Ale to fungovalo - díky!!
Wow! to je pěkný trik! Děkuji!
C:\ProgramData\Applications
2 roky později… kamaráde, jsi poklad
Dnes jsem to našel, díky! Užitečný trik
Publikováno před 3 lety – pomohlo mi to dnes. Díky
Revert neexistuje. Pokud licence vyprší, máte pouze těžítko.
Co se týče instalátorů: https://www.fortinet.com/support/product-downloads#vpn
To nebyla má zkušenost vůbec.
Možná mluvíme o jablkách a banánech. Předpokládal jsem, že se jedná o Forticlient VPN, a nikoliv Forticlient EMS. Zde je průvodce, který popisuje funkce obou a 30denní zkušební verzi: Feature comparison of FortiClient standalone and licensed versions | FortiClient 7.0.2 | Fortinet Document Library