Žiji ve státu Florida a hazardní hry jsou zde stále nelegální. Vyzkoušel jsem několik VPN s fanduel a draftkings, ale obeť byly schopny rozpoznat, že používám VPN. Máte někdo štěstí s používáním VPN na nějaké sázkové kanceláři?
Hledáte novou sázkovou kancelář? Podívejte se na naše doporučené knihy níže:
Offshore sázkové kanceláře | Sázkové kanceláře v USA
Jsem bot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte nějaké otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory této subredditu.
PrizePicks je legální na Floridě. Používám je, kdykoli cestuji do státu bez hazardních her. Je označován jako „denní fantasy“, ale nabízí hodně možností pro hráče a herní propisy. Nemůžete však skutečně tipovat vítěze/prohry a rozpětí.
Nesnáším to zkoušet. I když se vám podaří to na jednom z regulovaných books zprovoznit, porušujete Podmínky použití, což znamená, že vás knihy mohou zdarma vyřadit, pokud to odhalí a máte nějaké otevřené/vyhrané sázky.
Používám stránku nazvanou bet now. VPN není potřeba, ale vyplacení trvá týden.
Zkoušeli jste Bovadu? Není to nejlepší na trhu, ale mohu ji používat ve svém státě, kde jsou sázky stále nelegální.
VPN NEMÁ VŮBEC FUNKCE Sázkové kanceláře, VŠECHNY JSEM ZKOUŠEL. Sázkové kanceláře mají všechny zablokované.
Použijte bookmaker.eu, VPN není potřeba.
Žádná VPN nepomůže s žádnou z nich. Žiji v Missouri a zkoušel jsem to stejné. Přibližně první polovinu NFL sezóny jsem měl kamaráda, který sázel z Kansasu za mě, ale pak jsem se zlepšil v sázení a dělal více sázek a on začal být nervózní, a tak jsem objevil Bovadu. Nyní nemá promo akce jako ostatní a parlay jsou trochu jiné a výběr možností není tak široký, ale pro mě to fungovalo nejlépe.
Najděte si někoho, komu důvěřujete a kdo žije v státě, kde je to legální!
To není žádná sázková kancelář, ptá se na sázkovou kancelář, ne na fantasy propisy.
Jak rychlý je průměrný proces výběru?