Máte někdo problém se split-tunnelingem? Používám verzi 1.18.5 na Windows 10 Pro (20H2).
Mám vypnuté split-tunneling pro určité aplikace (například Firefox). Když ale udělám “Jaká je moje IP adresa”, ukazuje mi to IP VPN.
Potřebuji znovu nainstalovat nebo něco změnit v nastavení zvlášť?
Dále k příspěvku TauSigma. Pokud chcete, aby určité aplikace obejely VPN, nastavte režim Split Tunnel na Exclude apps/IPs from using the VPN tunnel
Zaškrtněte políčko vedle Firefoxu v seznamu. Pokud není zobrazen, najdete firefox.exe zde: C:\Program Files\Mozilla Firefox
Zkuste se ujistit, že split tunneling odkazuje na správné binární soubory ve Windows?
Vlastně hraji “overwatch” a přidal jsem hra .EXE a také launcher (jen tak pro jistotu) do split tunelu. Zpozoroval jsem vysoké pingy a zpoždění. Pak jsem začal mít podezření, jestli spojení neprochází přes VPN. Při hraní jsem se odpojoval každý den a problém se již neobjevoval. Divné.
Mám problémy se split-tunnelingem. Jedna z mých her se nelíbí, když je na VPN, takže jsem ji přidal na seznam vyloučených aplikací a zaškrtnul box, ale stále používá VPN. Nejsem si jistý, co dělat teď. Používám verzi 1.2.0.
Udělal jsem to; aktuálně je Firefox přidán a zaškrtnut.
Pokud jste v nastavení zvolili Exclude apps/IPs from using the VPN tunnel a zaškrtnuli políčko u Firefoxu, měla by se obcházet VPN. Jděte na ipleak.net a zkontrolujte, co ukazuje. Mělo by ukazovat vaši IP adresu jako vlastní a DNS adresa bude od Proton VPN.
Aktuálně používám 1.17.5 a Firefox funguje v režimu split tunelu.
AKTUALIZACE, právě jsem otestoval 1.18.5 a Firefox správně funguje v režimu split tunelu. Windows 10 Pro 1909.
Vyzkoušejte řešení od u/NovelExplorer, nemám po ruce Windows aplikaci.
Hmm, to jsem udělal a nefunguje to.
Můžete kontaktovat podporu na https://protonvpn.com/support-form? Možná vám budou moci dále pomoci.