Sooka - Aplikace na sportovní streamování od Astro? Zkoušel to někdo?

RM41 za měsíc lze streamovat na 2 zařízeních. Někteří tvrdí, že mohou sledovat všechny zápasy EPL. Není potřeba smlouva. Zní to jako sen pro fotbalové fanoušky. Najděte někoho, kdo by sdílel za pouhých RM20 měsíčně. S blížícím se MS mi opravdu nevadí zaplatit RM20 za bezlagový zážitek. Ale tak nějak to vypadá příliš dobře, než aby to bylo pravda haha.

Zkoušel to někdo předtím? O této službě jsem neslyšel, ale na pozornost mě zaujala její reklama na YouTube. ‘Živé zápasy EPL…’

https://sooka.my/en/subscription-packs

Jo, je to legitimní, ale záleží na tvém internetovém připojení, během zápasu se může několikrát propasovat, ale jinak je to v pohodě. Rozhodně je to lepší než sledovat zápasy na pochybných webech s reklamami všude, lol.

Použil jsem to. Kvalita je OK, ale někdy to může být frustrující.

Nakonec to češu přes Astro + Astro Go. To je mnohem lepší zážitek.

Vím, že je to starý příspěvek, a zajímá mě, jak je to teď? Myslím, že to patří Astro… :frowning: Snažím se zbavit tohoto monolitického dinosaura, bohužel můj starší stále chce mít přístup k EPL a žádné jiné možnosti než přes skákání přes překážky a VPN, že?

Máte někdo chuť to sdílet? Dejte mi vědět. Sleduji EPL maximálně jednou za týden, takže kdybych mohla najít někoho, kdo by sdílel, bylo by to skvělé. Vyzkoušela jsem jinou streamovací službu, je to lagující, takže mám zájem o Soku, pokud najdu druhou osobu, která by se připojila, protože to umí najednou dvě zařízení.

Jsem zde dva týdny jako předplatitel. Přijel jsem na UCL a EPL, protože je to buď toto nebo mňamka nebo bar. Hlavním problémem je super lagování na Android TV a živé zápasy nejsou VŽDYŽŽŽ (zpoždění 30 až 40 sekund). Zvuk je také špatný. HD obrázek je jediným vysvobozením. Nemyslím si, že budu pokračovat, až skončí fotbalová sezóna. Mám rád i grandslam tenisu, ale nestojí to za to jen kvůli zápasům v tenisu. Existují nějaké alternativy? Ještě stále nerozumím tomu lagování na Androidu, když Netflix/Disney mohou být tak plynulé.

Ví někdo, proč stream na chrome prohlížeči na notebooku nefunguje? Četl jsem, že moje předplatné by mělo podporovat sledování na notebooku přes Chrome, ale teď, když chci kliknout na „Sledovat teď“, ukazuje jen prázdnou fialovou obrazovku. Někdo, kdo by to vyřešil?

Může mi někdo pomoct. Nejsem v Malajsii, ale chci sledovat všechny epizody reality show attam dance od Astro Vinmeen.

Mám VPN, který může připojit k Malajsii, ale nemohu se přihlásit k VIP na Sooka, protože mi odmítá přijmout kreditní kartu.

Existuje jiné místo, kde bych mohl pořad vidět? Nemusí být zdarma.

Víte někdo, jestli přenášejí UFC na 50 fps?

Bohužel bych to rád, kdyby měli události UFC. Pro ty jsem používal mola, ale neukazují zápasy BPL.

Nikdy jsem to nezkusil, ale četl jsem recenze (tehdy!). Bylo to opravdu špatné a odradilo mě to. Spousta recenzí zmiňovalo, že appka je sledovatelná, ale když je živý zápas, stává se laggyním, takže jaký je smysl. Teď používám ty TV boxy.

Slyšel jsem, že zpětná vazba od Sooky nebyla taková skvělá. Stream se zpožděním při živém zápase.

Díky za odpověď na tento příspěvek! Také jsem hledal informace o Sookě, plánuji přejít z unifi tv na televizní kanály se živým sportem.

Kromě Astro, víte o jiných možnostech sledování živých sportů?

Někdo má doporučení na dobrý TV box, který neběží se zpožděním?

O, je to tak?
Jen jsem předpokládala, že je to to samé jako astro go, protože to je ta stejná společnost, protože dříve, když jsem používala Astro Go, bylo to opravdu plynulé.

Jediná legální cesta je přes Astro.

Je to v pohodě a plynulé pro mě, stejně jako Astro, jediný problém je, že není žádné nahrávání, takže je to buď sledovat živě, nebo to nestihnout.

Díky, vážím si toho.