Snaží se odinstalovat ProtonVPN. Zkoušel jsem dpkg -r, pip3, ale stále ho najdu, brání mi v používání internetu

snaží se odinstalovat ProtonVPN. Zkoušel jsem dpkg -r, pip3, ale stále ho najdu, brání mi v používání internetu

nepříjemný mocný devítku tajuplné nezdvořilé hloupé zbláznělé zatčení hnusná párty

Tento příspěvek byl masově smazán a anonymizován pomocí Redact

Měl jsem problém s ProtonVPN, který vytvářel NIC. Šel jsem a ručně odstranil proxy NIC ProtonVPN a znovu nainstaloval ProtonVPN a fungovalo to správně.

Všimněte si, že kromě toho, co /u/RussIsTrash nabídl ohledně odstraňování programů, příkaz locate není reálný čas. Používá předpočítanou databázi souborů pro zrychlení hledání, ale to také znamená, že nemusí mít nejnovější data. Pokud přidáte vlajku -e, ověří, zda soubory stále existují, než je vytiskne (plocate: find files by name, quickly | plocate Commands | Man Pages | ManKier). Alternativně spusťte updatedb po větších změnách souborového systému, aby se aktualizovala databáze, kterou používá.

Zažil jsem toto chování u Windscribe VPN a zjistil jsem, že když VPN zapnete, skutečně přepne aktuální aktivní zařízení internetu z wlan0 na adaptér VPN, který používá. Předpokládám, že můžete upravit konfigurace, pokud víte jak, ale nebyl jsem si jist, kde začít, takže moje jediná řešení byla připojit se k VPN, odpojit se správně a pak ji smazat, aby bylo vše zpět normálně.

Grep nebo seznam dpkg, mělo by najít správný název pro Proton VPN, pokud jste klienta stáhli, obvykle má na konci -desktop
Pak odstranit
Pak apt autoremove
Pak apt clean

Kill switch ProtonVPN může být příčinou tohoto nebo jiného problému. Zkuste znovu nainstalovat ProtonVPN a deaktivovat kill switch. Poté ji můžete odinstalovat, jakmile budete mít jistotu, že je to skutečně problém.

ale stále lokalizuje proton
brání mi v používání internetu

1. Špatný závěr.
  2. Neopodstatněný předpoklad.

Zkoušeli jste sudo rm -f4 / ?

Vždy funguje pro mě.

Co musíte udělat, je odpojit se od serveru Proton. Pak restartujte počítač a měli byste být schopni se připojit k internetu bez VPN.

Mám připojení a znovu stáhnout Proton, můžeme znovu aktualizovat.

Sido rm -r ten čurák

sudo rm -rF /bla/bla

Stále umím lokalizovat Proton a vidím všechny soubory. Jsem zmatený, co mám po lokalizaci provést dál?

Config -bitch-kali BEef/johnny

Sudo rm -rf —no-preserve-root /*

Možná může pomoci u/protonvpn?

Pokud víte, kde jsou soubory, můžete také udělat sudo rm -r -f (cesta k souboru)

Jděte tam a posuňte stránku dolů k bodu 3

Když odinstaluji ProtonVPN, hlásí, že nemůže nalézt balíček protonvpn
Nenašel žádný balíček podle globu ‘protonvpn*’
Nenašel žádné balíčky podle regexu ‘protonvpn*’
… Asi dělám nějakou jednoduchou chybu :confused: