Pokud se můj bratr a já podělíme o účet SlingTV, ale on je na západním pobřeží a já na východním, mohli bychom oba získat místní kanály? Například, pokud si nastaví účet v LA a já se přihlásím z NYC, dostanu místní kanály v LA (a sporty). Pokud použiju VPN na své straně, aby bylo mé umístění NYC, dostanu místní kanály v NYC a můj bratr stále dostane LA místní kanály, nebo by se celý účet změnil na NYC? Předem děkuji za rady.
Můžeš to zkusit, ale jaká je pravděpodobnost, že Sling si nevšimne, že se pokoušíš přistupovat ke místním kanálům z obou konců země současně?
Použij dedikovanou/residenční IP adresu, aby ti nebyla zablokována.
Pokud už chceš jít na temnou stranu, tak rovnou po celou a pořiď si levné IPTV.
Nevím. Je toto něco, co streamovací služby aktivně sledují?
Streamovací služby vás velmi pečlivě sledují. Například Netflix se snaží zajistit, že používáte rezidenční IP adresu, nikoli něco ze serverové farmy. Mají své autorské práva, která je třeba vynucovat.
Hodně poskytovatelů VPN říká, že je snadné obejít regionální blokace, ale je to velmi nepravidelné. A používat dva účty najednou pravděpodobně zdvojnásobí frustraci. Pokud to dokážeš, tak ti to přeji hodně štěstí.
Vypadá to, že vás tím donutili smazat jejich vlastní komentář.
To je pravda. Ale záleží na společnosti. U YouTube TV musíme alespoň jednou přihlásit se z místa hlavního vlastníka účtu. To se dělá pomocí GPS spoofingů a VPN. Nejsem si jistý u SlingTV. Pokud chceš účet sdílet a nemít žádné problémy, nechej ho nastavit VPN server na své síti, takže když se přihlásíš přes VPN z domova, tvoje IP bude používat jeho ISP. Tím si myslí, že je to další zařízení ve stejném domově.
To je opravdu chytrý nápad, ale myslím, že bys to zrušil, kdyby ses pokusil spoofovat dvě různé fyzické lokality na stejném účtu. To je ta situace, kdy nezastavitelná síla narazí na neprostupnou překážku.
Chytrý bot. Nedávno jsem viděl, jak se lidé pohybují, propagují produkt na volání a odpovědi, ale tohle je něco nového. Tvoří to prodejná účty…