Pokud můj bratr a já sdílíme účet SlingTV, ale on je na Západním pobřeží a já na Východním, mohli bychom oba získat místní kanály? Například, pokud si zřídí účet v LA a já se přihlásím z NYC, dostanu místní kanály v LA (a sporty). Pokud použiji VPN na své straně k nastavení své lokality na NYC, mohl bych dostat místní kanály v NYC a můj bratr stále dostat LA místní kanály, nebo by se celý účet změnil na NYC? Předem děkuji.
Můžeš to zkusit, ale jaká je šance, že Sling nezjistí, že se pokoušíš současně přistupovat k místním kanálům z dvou stran republiky?
Použij dedikovanou / rezidenční IP, aby to nebylo blokováno
Pokud se chystáš jít na temnou stranu, je lepší jít naplno a pořídit levnou IPTV
Nevím. Je toto něco, na co streamingové služby aktivně hledí?
Streamingové služby vás velmi pečlivě sledují. Například Netflix se snaží co nejvíce zjistit, jestli používáte rezidenční IP adresu, nikoliv serverovou farmu. Mají svá práva na ochranu autorských práv.
Vím, že hodně propagátorů VPN říká, že je jednoduché obejít regionální blokace, ale je to velmi nepravidelné. A dělat dva účty najednou pravděpodobně zdvojnásobí frustraci. Hodně štěstí, pokud to dokážete zvládnout.