Sledování na Peacocku jako

Sledování na Peacocku jako

Jít na reklamu se 20 minutami do konce a bitva o vedení byla tak hloupá

Proto je to takové, když je takový sport v Americe. Budeme doslova trávit 30 minut z každé hodiny sledováním reklam nebo upoutávek. A pak strávit dalších 5 až 10 minut sledováním rozhovoru nebo člověka téměř stiskajícího špatné tlačítko na zapálení ohňostrojů. Zbytek může být nějaká akce na trati nebo pit stop. Proč musíme marketingovat všechno, když samotná akce na trati je dost?

Nechápu, jak IMSA nevidí, že vysílání jejich závodů na NBC/Peacock doslova ničí růst sportu v USA. Šéf IMSA by mohl jít do národní televize a říct sprosté slovo a bylo by to méně škodlivé pro růst sportu

Jsem obhájce reklam…dívám se na spoustu starých závodů a chlapi, vysílání bylo brutální. Jsme v božském ráji pro vysílání motorsportu, tak jsem prostě rád, že jsem tady.

Ale sakra…byla přestávka každých 5 minut, spousta lidského zájmu, což je také standard v USA. Bylo to strašné.

Jednou dokonce řekli “Nepromeškejte nic s vedle vedle!” A pak šli zpět na plnou obrazovku reklamních přestávek!!!

Tým pozdní noci s posádkou LeMans měl mnohem více času mezi reklamami.

Ale tohle bylo špatné…opravdu špatné.

Peacock je nový meme Lance Stroll Monaco

Toto je přesně stejný problém jako minulý rok, a pokaždé, když se připojíte k této subredditu, je to jen “zkurvené Peacock, pořiďte si VPN.”

Jo, ale co je Peacock? To je Peacock!

Ó můj bože, sleduješ 24 hodin obsahu na naší síti? Raději se ujistěte, že naše síť existuje, aby vám umožnila sledovat obsah na naší síti

Wow, to je na pytel..

To mě vážně rozesmálo.

Nevím, jak někdo sleduje ten špatný přenos NBC. imsatv + VPN je jediný způsob

Musíš si opravdu platit za sledování a přitom ti tlačí reklamy během závodu?

toto je důvod, proč čekám na přehrání IMSA TV na YouTube. mnohem lepší

Udělali totéž, když vyšlo 6 a nemohli zpomalit, aby udělali zatáčku.

Jehlo mi hlava, že lidé snášejí takovou úroveň přestávek s reklamami i u NASCAR a IndyCar přenosů.
VPN, Lord Latifi, atd… tolik dalších možností. Vyzkoušejte je a nikdy nebudete chtít zpět.

hej u/peacock, můžeš příště zkusit dělat PIP inzeráty, abych neměl pocit, že musím okamžitě zrušit předplatné. Je to 24hodinový závod a reklamy na konci během bitvy byly absolutně bláznivé.

A Peacock se stále ptá, proč ztratil 800 milionů. Je to proto, že Peacock je horší než psí hovno.

Jo, taky jsem byl zklamaný Peacockem. Ten hloupý hudební elevátor a obrazovka s “Pokrytí brzy bude obnovené” jsou ve mě zaryté.

JAKÉKOLIV pokrytí NBC Sports. Vždycky. Už desetiletí, nečekejte, že si stěžování něco změní, je to hrozné