To je pravděpodobně velmi specifické. Vyzkoušel někdo sledovat britské televizní kanály v Německu na svém chytrém televizoru? Například BBC One, Channel 4, BBC 4 a tak dále. Vyhledávání na Google naznačuje instalaci BBC iPlayer přes Google Play a Beebs. Nepodařilo se mi to, i s VPN.
Takže se zeptám, setkal se s tím někdo? Existují nějaké alternativy!
Prosím, nedoporučujte produkty Vodafone.
VPN je vaše jediná možnost. Domácí televizní kanály obvykle nemají licenci na mezinárodní vysílání, takže nemohou povolit přijímání signálu v zahraničí bez problémů s vlastníky práv.
Může pomoci změna času na zařízení na čas ve Velké Británii. Měl jsem problém přehrát pořady na Channel 4 s VPN, ale to pomohlo!
BBC iPlayer sleduji celý čas přes Chromecast a Nord VPN.
Pokud to pomůže:
ARD One má některé novější díly Doktora Who a další britské pořady s Zweikanal. Na starých televizorech by rozdělili stereo kanály, takže jedna strana byla mono německá a druhá strana mono v originálním jazyce (obvykle angličtina nebo francouzština). S moderními chytrými televizory si myslím, že je to stále stereo, jen dostupné ve 2 jazycích.
Musel jsem najít nastavení pro změnu jazyka na svém Samsung TV (musíš jít do nastavení pokaždé, když sleduješ kanál, setting se neukládá).
Také je spousta pořadů na YouTube (Taskmaster, 8 Out of 10 Cats Does Countdown, Only Connect, většina epizod Last Leg).
Ne všechny VPN fungují s iPlayer, ale NordVPN by měl.