Sledování amerického fotbalu na vysoké škole v Nizozemsku?

Potřebuji pomoc. V září tohoto roku se přestěhuji do Nizozemska na neomezenou dobu. Je to velká změna, ale jsem s tím v pohodě. Nevadí mi, že neznám jazyk. Nevadí mi špatná kuchyně. Nevadí mi každodenní šťouchání mé tlusté postavy na kolo. Nevadí mi platit 50 % daní. Nevadí mi krize s bydlením a nejistota, jestli najdu místo na bydlení. Nevadí mi opustit rodinu a přátele na neurčitou dobu – dokonce i svou hloupou přítelkyni a umírajícího dědečka. Existuje jen jedna věc, která mě při spánku trápí jako noční můra: Jak sakra budu sledovat univerzitní fotbal?

Komukoliv, kdo má zkušenosti s životem v zahraničí, zejména v Holandsku, jaké to tam je? Vím, že časový rozdíl je otravný a sledování pozdních zápasů je pravděpodobně složité, ale jak těžké je udržet si přehled? A jaký je nejsnadnější způsob sledování zápasů? Bude YouTube TV v pohodě nebo budu muset najít způsob, jak všechno streamovat? Sledují to lidé v barech/pubech? Jsem otevřený jakýmkoliv osobním zkušenostem nebo zážitkům.

Prosím, pomozte, topím ve vodě.

Existuje placená streamovací služba nazvaná ESPN Player, která streamuje obsah ESPN po celé Evropě, takže všechny zápasy z rodiny ESPN by měly být dostupné tímto způsobem.

YouTubeTV je dostupný jen v USA, ale měl bys být schopen to obejít pomocí VPN. Největším problémem bude časový rozdíl, zápasy ve 12:00 místního času začínají kolem 20:00 tam. Můj nemocný já by si každé víkendy vydržel celou noc, lol.

Jako evropský resident zde. Vítejte!

• Zanedbávejte všechny legální metody. Většina z nich nefunguje, i s placeným VPN. Budete muset najít jiné “metody” (mrknutí wink wink).

• Možná se budete muset rozloučit s zápasy ve 20:00 ET. Výkop ve 2:00 jsou kruté, a já jsem to dělal pouze zřídka. Naučil jsem se vážit si výkopů ve 12:00.

• V Evropě je překvapivě velká základna fanoušků NFL (jeden z mých místních britských pubů vysílá NFL zápasy v neděli), ale bohužel nemají zájem o univerzitní fotbal.

• Pokud nejste ještě do fotbalu zcela zamilovaný, zkuste fotbal (soccer). Život v Evropě je velkým zpestřením, pokud jde o sledování tohoto sportu.

Použil jsem VPN v Amsterdamu minulý rok ke sledování Michigan. Časová ztráta je opravdu nepříjemná.

Hodně štěstí, kolego z Clemsonu. Opravdu nevím, ale jsem si jistý, že tady někdo ano, a doufám, že to najdeš.

Protip ohledně špatné kuchyně: jen nejezdi holandskou. Vážně, je to země první úrovně, najdeš tam vše od španělského, indonéského, středomořského, italského jídla, burgerů a čehokoliv.

Vždycky tam jím docela dobře.

Žil jsem v Budapešti 2 roky a bez problémů používal VPN pro YouTube TV a ESPN+. To bylo od 2017 do 2019. Největším problémem byly zápasy ve 2:00 až 4:00, pokud to vadí.

Některé z nejlepších kuřecích křídel, co jsem měl, byly v Amsterdamu. Budu se prát s kýmkoliv, kdo řekne, že jídlo je tam špatné.

Edit: je brzy ráno a možná jsem přehlédl sarkasmus, ale stojím si za svým.

Před odjezdem si předplať Fubo, použij VPN a máš to.

Streaming by mělo být jednoduché řešení, pokud není nějaké omezení podle lokace, pak stačí VPN. To je stejný problém, jaký mají fanoušci Premier League tady ve státech. Nevyhovující herní časy.

Fijn dat je naar Nederland gaat verhuizen! Ik ben twee keer naar Amsterdam geweest, geweldige stad met veel te doen! I went in the summer and didn’t stay long so can’t help you regarding how to get CFB games. I’d say VPN is your best bet.