Prohlášení: hrajte jakoukoliv úroveň chcete.
Vychytávání několika DD linek přes svátky. Hrál jsem od CBT, je to spíš otravné než cokoli jiného, alespoň dokud nedosáhnete úrovně 6 nebo tak a hry se rozprostřou.
Většina her na t4 byla boti, ale narazil jsem na vzorec, kde byli dva lidský hráči v každém týmu. Nicméně, match za match jsem narazil na stejného protihráče z Clemsonu. Snažím se udělat co nejvíce škody pro XP a vypadnout odsud. Chlap z Clemsonu mě ale neustále pronásledoval, a po prohře ve 3 zápasech a zjištění vzorce jsem zkontroloval jeho statistiky - 6 tisíc her, v Clemsonu.
Prohlášení: hrajte jakoukoliv úroveň chcete.
Jeho strategie je zřejmě zaměřit se nejprve na lidské hráče v týmu, pak se vypořádat s boty. Hezké. Takže při dalším zápase jsem běhal okolo a znovu obsadil bod pro vítězství. Nevystřelil jsem ani jeden výstřel. 
Dostávám PM od chlapíka z Clemsonu, který to vlastně označuje za nesmysl a jak je to levné. Moje odpověď nebyla moc zdvořilá, ale zeptal jsem se ho, jestli je v romantickém vztahu s jedním z botů, a to poměrně graficky.
WoT umožňuje globálně vypnout PM. Pokud WoWs tuto funkci nemá, potřebujeme ji přidat. Free XP jsem dal na úroveň 5, aby Clemsonův kluk mohl klubovat v klidu, a příští zápasy jsem narazil na pár kluků ve skupině s Fujinem a Kamikazee (čelně). To byl tenkrát rakovina před CV a Subs. Teď vím, proč tolik nováčků lítá na vyšší úrovně. Může být jen tolik Mario Kart na vodě.
Šťastný Nový rok!
Vtipné je, jak Clemson, který žije z toho, že bojuje s nízkými úrovněmi a boty, byl tak mrzutý z toho, že ho někdo předčil.
WoT umožňuje globálně vypnout PM. Pokud WoWs tuto funkci nemá, potřebujeme ji.
To je jediný důvod blacklistu.
„Teď je to věc“? Vždycky to byla věc….
Hraj, co tě dělá šťastným, ignoruj nenávistníky, dělej, co chceš, atd…
Je to docela základní strategie zabít nejprve lidské hráče, protože jsou jedinou skutečnou hrozbou na mapě. To dělám pokaždé, když musím hrát zápas s boty.
Jo, nižší úrovně jsou plné botů, jednou jsem porazil stejnou holku čtyřikrát po sobě v náhodném boji a později jsme se stali přáteli XD a ano, klíčem k vítězství je vždy se schovat za své boty a zaměřit se na nepřátelské lidské lodě první, když se s nimi bojují boty.
Není to bez důvodu, že se jí říká Clubson.
I když to bylo jen o lidech, Clemson byl volba pro low tier klub. Pro DD to platí.
A dobře zahrané, že přerušil jeho řadu.
Pro zábavu se podívěte na žebříčky vítězů.
Každý nad 70 % dělá jednu z dvou věcí.
- Výhradně hraje v 3-divizích s rovnocenně zápasícími tryharty (několik samostatných her, které mají, sotva překračují 60 % WR. Nejlepší hráč zvládl 66 %) Pokud toto nezahrnuje, jak je rozbité divizní systém v nezkušeném vyrovnávání sil, nevím, co vám říct.
A/nebo
- Nadšenci Tier 1 s průměrným Krakenem na zápas v prakticky zjednodušené kooperaci.
Moje přítelkyně má nejvyšší úroveň T5 (non-kód freemium)
Rozdrtím ty T4 boty, protože musím.
Mohu potvrdit, že jsem jeden z lidských hráčů v každém týmu v jednom z těchto nízkých tier zápasů, ale není to z vlastní vůle, jen nemám kredity na koupi víc lodí. Prakticky všechny moje lodě jsou na úrovni 4, protože jsem rozšířil všechny národy a zaplnil své sloty na lodě 
Ten Clemson hráč potřeboval kopanec. A dostal ho. LOL
V PvP hrách jsou takoví lidé.
Sealing clubbing griefers.
Nemyslím si, že každý je kafem posilněný vtuber, může to být starší chlap, který se dostal ke hraní později v životě, s reflexy, které nebyly vylepšeny roky DOTA a CS. Stejně jako moje tchyně je šťastná, že tráví tisíce hodin v Candy Crush, a je v tom naprosto zbytečná, jsem si jist, že existují hráči, kteří hrají tisíce hodin na Omaha v kooperaci a cítí se jako Halsey, když boří rovné linie botů v papírových křižnících.
Je škoda, že jste oba zkazili svou náladu hostilitou, já se obvykle snažím odpovědět přátelsky, když se mi někdo rozčiluje, např. „To byl intenzivní zápas Clemson, bál jsem se ho potkat ve volné vodě. Měj hezký den, +1“. Většina lidí se zamrzí, když vidí, že nejste náchylní, když jste přátelští.
Dvojitý kamikaze, oof.
Jakmile jsem dosáhl úrovně 6 (zejména není-li to DD, protože stále dělám odshora), konečně jsem si uvědomil, že si mohu užít zábavu i bez spolubojovníků.
Lodě na úrovni 4 a níže pro mě nebyly, a upřímně si přeji, abych se lépe naučil hrát v náhodném režimu a zjistil, jak být lepším PvP hráčem místo sběrače botů. Pro mě to už nebylo to samé, když jsem viděl sbírat boty v kooperaci. Vrátím se k tomu, pokud bude mise příliš obtížná v náhodném režimu, ale jinak se mi líbilo splnit více misí a vydělat víc než u nízké úrovně kooperace. To je můj názor a teorie. Trvalo mi věčnost, než jsem prorazil úroveň 4.
To je Asie, že? Pokud ne, musí to být věc s Clemson hráči. Když jsem z ničeho nic dostal špatné MM po špatném MM, skočil jsem do nižší úrovně jen na odpočinek. Potkal jsem Clemsonovce třikrát po sobě. Zkontroloval jsem jeho profil a WTF. Měj se, bro, jestli to je tvůj styl. Jen mě to trochu zaskočilo. Chlubil se ve chatu, že dvakrát po sobě nedostal žádnou škodu.
Máš hrát free XP na úroveň 5 nebo 6, hlupáku.
Jo, nižší úrovně jsou plné botů.. zvládni to.
Nezahrávej si v jakékoli úrovni, kterou chceš.
Tohle není nic jako World of Warships. Nemám ponětí, o čem mluvíš. 6000 her v Clemsonu? Sealing clubbing? Přestal jsem to číst, začal mi bolet mozek. Přihlašuji se, hraju lodě. Další.
Promiň, ses přihlásil do nízké úrovně, abys co nejvíc poškodil, ale teď si stěžuješ na lidského hráče, který se záměrně chtěl utkat s jiným lidským hráčem?