SBS na požádání (Aus)/RTE PLAYER (IRL)/TV NZ - nefunguje s VPN

Ahoj, jsem ve Velké Británii a nainstaloval jsem si do Androidu na USB sticku nějaké aplikace pro sebe a svou rodinu, můj táta má obzvlášť rád irské zprávy. Má Firestick a já mám Android Mi Box. Do dvou dnů všechno fungovalo perfektně, ale teď dostávám zprávy, že obsah nelze načíst nebo není dostupný v mé oblasti. Jasně, aplikace vědí, že jsem ve Velké Británii a nejsou oklamány servery Surfsharku z Austrálie, NZ nebo Irska.

Může někdo něco podobného zažít? Vzhledem k tomu, že jsem to měl nastavené na dvou různých Android systémech, nemyslím si, že je to něco, co dělám špatně.

Jak Firestick, tak Mi Box jsou zaregistrované ve Velké Británii u Amazon UK nebo Google. Dosud nebyl žádný problém.

Může mi někdo pomoci? Děkuji

Ahoj, doufám, že se máš dobře. Nejprve se ujisti, že jakékoliv používání služeb Surfshark pro tvé konkrétní aktivity je v souladu se všemi příslušnými zákony a nařízeními, včetně těch od poskytovatelů služeb a webových stránek, ke kterým přistupuješ pomocí Surfshark.

Pro problémy, které máš, můžeš použít tento návod: https://support.surfshark.com/hc/en-us/articles/360012450240-How-to-troubleshoot-streaming-issues
Pokud po tom budeš potřebovat další pomoc, můžeš kontaktovat náš tým podpory na [email protected] nebo přes živé chaty na našich stránkách.

Vyřešil jsem to odhlášením z Google účtu, který se zdál být geo-uzamčený. Jelikož jsem vše nainstaloval načerno, nepotřebuji přístup do obchodu Play.