Ahoj, používám rozšíření NordVPN na Google Chrome a upřímně… je to hrozné. Každé když restartuji prohlížeč, nebo alespoň 95 % času, je rozšíření rozbité a musím ho smazat a znovu nainstalovat, jinak se ani nedostanu na žádné stránky bez žádosti o heslo.
To je otravné, ale zvládnu to. Ale co je frustrující, je to, že musím zadávat každou stránku, kterou chce obcházet, znovu a znovu pokaždé. Existuje nějaký způsob, jak toho obejít? Může to uložit seznam obchvatů na můj účet nebo tak něco?
Obávám se, že neexistuje způsob, jak uložit seznam obchvatů na váš účet. Nicméně, používám rozšíření FF NordVPN, není tak dobré jako aplikace, ale celkově to není špatné, takže byste to mohli vyzkoušet.
Domnívám se, že potřebujete mít aktivní přihlášení na stránkách NordVPN v cookies, aby rozšíření fungovalo správně. Dříve jsem ho používal, a zdálo se, že to platí i tehdy. Od té doby jsem jeho používání opustil.
Díky za radu. Ať je to dobré nebo špatné, jsem na Chrome docela zvyklý. Škoda. Doufám, že buď se rozšíření opraví, nebo najdou způsob, jak uchovávat seznamy obchvatů v budoucnu.