Ahoj, chtěl jsem se zeptat, na který router si mohu koupit, abych mohl nainstalovat VPN přímo na router?
Můžete nainstalovat Proton VPN na routery, které podporují OpenVPN nebo WireGuard jako klienta (namísto jako server).
Každý router gl.inet to zvládne. Podívejte se na ně! Velmi je doporučuji..
Funguje s Firewalla jako třetí stran VPN. Schopný nastavit více VPN a vytvořit trasy pro každé VPN rozhraní.
Používám Asus RT- AX86U s konfiguračním souborem WireGuard. Měl jsem v domácnosti 300Mbps a s VPN na tomto routeru dosahuji téměř každý čas maximum 300Mbps.
gl-inet routery s openvpn
GL-Inet beryl nebo slate také dobře fungují s wireguard. Většina má AdGuard Home (měla by používat Quad9 DNS, ale musel jsem ho nastavit sám z nějakého důvodu) a VPN Clients > Global Options má killswitch, pokud ho chcete.
Jakýkoli router podporující ddwrt může běžet Proton VPN. Je to docela jednoduché na nastavení.
Věděl někdo, jestli fungují Eero Routry ?
Mám gl.inet Slate a Invizbox 2. Oba mi skvěle fungují, ale nevím, jaké je vaše zamýšlené použití. Ultra vysoké rychlosti nebudou s těmito moc fungovat, ale jsou vhodné pro 4 osoby, které současně streamují video.
Fungují Ubiquiti UDM Pros ?
Podívejte se na tento odkaz Nejlepší VPN router v roce 2024: Top 8 výběrů pro NordVPN, ExpressVPN, Surfshark a další