Router podporující PROTON VPN

Ahoj, jen jsem chtěl vědět, na který router si mohu koupit, abych mohl nainstalovat VPN přímo na router?

Můžeš nainstalovat Proton VPN na routery, které podporují OpenVPN nebo WireGuard jako klienta (místo jako server).

Jakýkoli router gl.inet to zvládne. Podívej se na ně! Doporučuji je..

Funguje s Firewalla jako třetí strana VPN. Možnost nastavit více VPN a vytvořit trasy pro každé VPN rozhraní.

Používám Asus RT- AX86U s konfiguračním souborem WireGuard. Platil jsem v domě za 300 Mbps a s VPN na tomto routeru dosahuji téměř vždy maximální rychlosti 300 Mbps.

gl-inet openvpn routery

GL-Inet beryl nebo slate také dobře fungují s wireguard. Většina má AdGuard Home (měla by používat Quad9 DNS, ale musel jsem to nastavit sám z nějakého důvodu) a záložky VPN> Obecné možnosti má kill switch, pokud ho chceš.

Jakýkoli router podporující ddwrt může spustit Proton VPN. Je to docela snadné nastavení.

Vědí někdo, jestli fungují Eero Routry?

Mám gl.inet Slate a Invizbox 2. Oba fungují skvěle, ale nevím, k jakému účelu je zamýšleno. Ultra vysoké rychlosti pravděpodobně nebudou fungovat s těmito, ale jsou dostačující pro 4 osoby, které současně streamují video.

Fungují Ubiquiti UDM Pros?

Podívejte se na tento odkaz Nejlepší VPN router v roce 2024: Top 8 výběrů pro NordVPN, ExpressVPN, Surfshark a další

Vypadá to, že FlashRouters má dostupný slušný výběr ProtonVPN routerů, které lze zapojit a nakonfigurovat - https://www.flashrouters.com/vpn-types/protonvpn

Měl jsem Travel Router od glinet a teď i flint 2. Skvělé routery.

gl.inet je skvělý. Mám původní Slate a stále funguje jako šarm.

Wireguard s nimi také skvěle funguje.

Funguje to jako šarm.

Ne, k mému vědomí, ne.

Obtížné je zůstat u jednoho z těchto kousků šrotu, nejlepší věc, kterou s tím můžete udělat, je získat samostatné “firewall/router” zařízení a používat eero specifically pro wifi.

Hlavně kvůli obejití throttlingu některých streamovacích aplikací od mého ISP.