Router odpojuje internet při použití VPN - Asus RT-68u

Už mám problémy s úplným přerušením internetu od té doby, co jsem změnil router na tento. Jistý jsem z 95 %, že se to děje pouze při používání VPN přes mé kabelové notebookové připojení. Mám jiné kabelové připojení, které problém nemá (android TV box), ale můj Windows 8.1 notebook způsobí, že se modem resetuje (myslím), a připojení k internetu z modemu vypadne. Tady je, co mám.

ISP vydal optické vlákno 2-1 sítěrouter/modem nastavený do režimu bridge.
Asus rt-68-u router připojen k android TV box kabelově, bezdrátově připojen k dalším android / ios zařízením.
Kabelové připojení k notebooku Windows 8.1, 99 % připojení přes VPN pomocí nastavení VPN ve Windows.

Moje odpojování jsou zcela náhodná, jak se zdá. Může to být 1-2 hodiny bez problémů, pak přijde 3-4 každých 10 minut. Můžou trvat až 5 minut, ale obvykle kolem 3 minut.

Narazil na ně někdo a ví, co by mohlo způsobovat problém? Jakákoli pomoc by byla fantastická!

Díky!

Je třeba izolovat problém! Udělejme několik testů tím, že zaměříme na jednu proměnnou, provedeme změnu a zaznamenáme dopad. Například zkusit připojení přes jiného klienta VPN než výchozí ve Windows. Možná by jiný klient fungoval lépe.

Další krok je eliminovat Asus z řetězce. Dočasně vypni režim bridge na pronajatém AIO od svého ISP a otestuj přímé připojení k internetu na tvém VPN Win8 počítači. Stále dochází k odpojování? Pokud ano, pak to není chyba routeru.

Toto je notebook, o kterém mluvíme. Můžeš ho vzít na cestu a vyloučit domácí síť tím, že se připojíš k místnímu hotspotu nebo síti kamaráda na večer nebo dva.

Již máš připojen kabel Ethernet, což je skvělé a rozhodně to je místo, kde chceš být. Poslední návrh je otestovat bezdrátové připojení na několik nocí a srovnat výsledky.

Udělal jsem několik testů a problém je pouze doma.

Takže je to něco na domácí síti.

Když používám jiný VPN protokol, jako například OpenWeb přes Astrill, zdá se, že odpojování neprobíhá.

Je třeba více testovat, aby bylo jisté. Jakékoli shody eliminuj dlouhodobým testováním. Drž se toho a uvidíš, zda to vyřeší problém.

Wi-Fi na notebooku s tímto routerem nějak nefunguje.

To je velký náznak, že něco není v pořádku, buď s NIC notebooku, s místním Wi-Fi prostředím nebo s routerem. Pokud tentýž notebook funguje dobře s jinou sítí, pak to naznačuje nekompatibilitu mezi notebookem a domácím routerem.

Dříve jsem neměl spojení, ale po odstranění Bonjour jsem se konečně mohl připojit k Wi-Fi, ale kvalita je velmi špatná.

Co má Bonjour společného s touto situací? Bonjour by měl být pouze funkce pro Mac, ne pro Windows. Měl bys používat běžné Windows připojovací utility, které jsou na tvém notebooku, aby ses vyhnul podivnostem s speciálním softwarem.

kvalita spojení je velmi špatná.

Udělal jsi průzkum místa, abys potvrdil, že problém je v síle signálu nebo ne? Co když se přiblížíš k AP a zkusíš bezdrátové připojení?

Všechna ostatní zařízení fungují skvěle.

Ale ostatní zařízení nepoužívají VPN, takže to je z větší části irelevantní. Je to VPN, která má problém s novým nastavením routeru. Něco na tom nefunguje dobře s tím, jak VPN detekuje a udržuje připojení k VPN serveru.

A můj notebook pracoval dobře na modemu/routeru a funguje dobře v práci

Další důkaz, že router je problém. Většinou můžeš pouze vyzkoušet aktualizaci firmware na routeru, tvých adaptérech a pokud možno i VPN klientech.

Možná je VPN klient ve Windows používá techniku spojení, kterou router špatně přijímá, což dává klientovi dojem, že došlo k odpojení. Například, pokud VPN připojuješ přes IPsec nebo SSL, může být konfigurace změněna a VPN bude fungovat lépe bez investic. Měl bys zkontrolovat, zda tvůj VPN server nabízí alternativní protokoly nebo kontaktovat správce a požádat ho o testovací konfiguraci.

Další věc je podívat se na logy spojení na tvém počítači. Většina VPN zanechává stopy, které jsou velmi užitečné pro diagnostiku. Pokud se ti podaří získat konkrétní chybovou hlášku odpojování, tvé šance na úspěch výrazně vzrostou.