Ahoj všichni!
Zatímco stále rád hraji na globální verzi, rozhodl jsem se pro účet JP, jen tak pro jistotu.
Když začala akce Anni, několikrát jsem přetáčel, dokud jsem neměl Doménového Gojo a Žlutého Yujie. Nicméně většinou hraji na oběd na svém telefonu a byl jsem velmi naštvaný pomalým připojením VPN a nutností se připojovat k různým branám, dokud jedna nebude fungovat s verzí JP.
Takže jsem na JP hrál jen minimálně, protože jsem vlastně chtěl účet pro případ, že Globální verze skončí.
Teď, když se Yuta vrátil na JP, chtěl jsem si na něj trochu zahrát a pokusit se ho získat. Mezitím jsem odinstaloval verzi JP na svém telefonu, protože jsem potřeboval úložný prostor, a tak jsem se rozhodl nainstalovat QooApp a JJKPP pomocí BlueStacks na PC. Myslel jsem si, že pokud použiji stejný účet QooApp, účet se přenese, ale nestalo se. Znovu jsem nainstaloval JP na telefon a účet tam také zmizel. To není velká ztráta, protože jsem toho zatím moc neudělal a akce Anni stále trvá, ale abych tomu předešel, je možné svůj účet nějak synchronizovat?